Infoajastu on imelik. Eile õhtul sain teada, et vahepeal keerati kella - poleks öeldud, poleks tähele pannudki. Ja nüüd loen kuskilt Delfist, et väljas olevat sajandi torm, võtan klapid korraks peast ja kurat - ongi. Järgmiseks ütleb keegi, et on jõulud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Sisenedes eelmisel ööl alla kuue tunni maganuna umbes kell 19:00 Linnu tee peatusest trolli peale nr 4, mis on peaaegu tühi (kuigi tavaliselt on sellisel ajal mustamäe poole suunduvad trollid veel üsna puupüsti täis), mille validaator näitab kellaaega 10:16, tabloo järgmist peatust "Kelmiküla", kandes tüdrukult laenatud mütsi millel on pandakaru nina, silmad ja kõrvad, tekib ikka tõsine vajadus realitychecki järele. Aga vist oli ikka päris...
Kommentaar
-
Ma pidin guuglist järgi vaatama, mis see on.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust31-selt moshimine pole hea. Kael, rsk, on valus.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Veelgi suurem müstika on see, kuivõrd kergesti nende otsikud ära kipuvad tulemaAlgselt postitas miki Vaata postitustSee on müstika, kui kiiresti kõrvaklappide juhe taskus sõlme läheb.
Kommentaar
-
Ma olen veendunud, et siis kui sa ei vaata ja eriti siis kui sa magad, ärkavad need värdjad ellu ja meelega seovad ennast nii sõlme.Algselt postitas miki Vaata postitustSee on müstika, kui kiiresti kõrvaklappide juhe taskus sõlme läheb.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar