Algselt postitas Piirissaar

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Eks ta oligi pool irooniaga öeldud. Meie tublis riigikogus ja valitsuseski on palju kristlasi, kes ei eita koroonat ja teevad ilusti omale süsti õlale.Algselt postitas kaala Vaata postitustSuvalised 2 näidet, paralleele tömmata on liiast. Vatikan toetab vaktsineerimist, mitmel teisel usuliikumisel Eestis on ülevalt antud sama soovitus.
Kommentaar
 - 

Kle harju ära. Nii nagu minu pelmeeni poolitamine jm on jäänud igavseseks soccerneti foorumi folkloori, jääb ka sinu juhtum igavesti foorumi folkloori ja selle üle tehakse veel ka 5a aasta pärast naljaAlgselt postitas Piirissaar Vaata postitustAeg plaati vahetada pole vaikselt?

Kui see häirib sind, siis ainukeseks optioniks on foorumist igavesti lahkuda.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
 - 

Noh, ja mõned on lihtsalt Manu fännid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Mõistan su soovi kaaskannatajate järele, aga ma ei näe, kuidas need teemad vähimalgi määral võrreldavad oleksid.Algselt postitas Iceman Vaata postitustKle harju ära. Nii nagu minu pelmeeni poolitamine jm on jäänud igavseseks soccerneti foorumi folkloori, jääb ka sinu juhtum igavesti foorumi folkloori ja selle üle tehakse veel ka 5a aasta pärast nalja

Kui see häirib sind, siis ainukeseks optioniks on foorumist igavesti lahkuda.
Kommentaar
 - 

Mida sa ulud koguaeg mingite lambiste lōōpimiste peale? Nagu Plastic juba.Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustMõistan su soovi kaaskannatajate järele, aga ma ei näe, kuidas need teemad vähimalgi määral võrreldavad oleksid.
Kommentaar
 - 

Mhmh, ka sõna "uluma" kuulub kahtlemata heatahtliku nöökimise juurde. Aga olgu, laske aur välja, kui muul viisil ei oska.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMida sa ulud koguaeg mingite lambiste lōōpimiste peale? Nagu Plastic juba.
Kommentaar
 - 

Hea meelega jätaks mu isikuküsimuse nüüd kõrvale, aga kontosid on mul tõepoolest rohkem olnud (hetkel aktiivseid siiski ainult üks). Kunagi olin päris popp siin, aga inimesed nähtavasti muutuvad.Algselt postitas marcello Vaata postitustVarikonto ju
Või tõesti keegi loeb foorumit, näeb stoki postitust peipsi ja saarte kohta ja teeb selle peale konto?
Teemasse kah – avastasin, et Peterburis on Haapsalu-nimeline tänav.
Kommentaar
 - 

rämeda deja-vu viskas praegu, sa oled kas täpselt analoogse postituse varem teinud või ma nägin sind unes..Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustHea meelega jätaks mu isikuküsimuse nüüd kõrvale, aga kontosid on mul siin tõepoolest rohkem olnud (hetkel aktiivseid siiski ainult üks). Kunagi olin päris popp siin, aga inimesed nähtavasti muutuvad.
Teemasse kah – avastasin, et Peterburis on Haapsalu-nimeline tänav.
Kommentaar
 - 

Kus seda folkloori lugeda saaks kui kursis pole teemaga?Algselt postitas Iceman Vaata postitustKle harju ära. Nii nagu minu pelmeeni poolitamine jm on jäänud igavseseks soccerneti foorumi folkloori, jääb ka sinu juhtum igavesti foorumi folkloori ja selle üle tehakse veel ka 5a aasta pärast nalja

Kui see häirib sind, siis ainukeseks optioniks on foorumist igavesti lahkuda.Koondise põhimängija
Kommentaar
 - 

Aga palunAlgselt postitas ttBoll Vaata postitustKus seda folkloori lugeda saaks kui kursis pole teemaga?20 LEGEND
Kommentaar
 - 

Väljendasin ennast halvasti, pidasin silmas Kaala ja Piirissaare folklooriAlgselt postitas vtp Vaata postitust

Koondise põhimängija
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar