Algselt postitas JuriM

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTellisin Barborast kapsa. Panin valikusse - 1 kapsas. Toodigi üks kapsas - kaalus 4,5 kilo.
Hmmm.....
Kommentaar
 - 

kingiidee "lugejale": https://varrak.ee/raamat/kapsaroad/Algselt postitas nonoh Vaata postitust
või siis: https://60pluss.postimees.ee/4405613...ndab-polvevalu
Kommentaar
 - 

Tere, geeniused.Algselt postitas El President Vaata postitust
kingiidee "lugejale": https://varrak.ee/raamat/kapsaroad/
või siis: https://60pluss.postimees.ee/4405613...ndab-polvevalu
Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
Kommentaar
 - 

sellepärast ma käingi ise poes, mitte ei telli netist. kui kapsad on liiga suured, siis ei osta... naise sõbranje kaudu tean, et koju tellides oleks pea iga kord pärast närv must. samal päeval aeguv kraam jne.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Tere, geeniused.
Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
ps. korra huvi pärast Rimist tellisin koroona ajal. siis oli ok. järel käisin ise, sest ega ei viitsi mingit kullerit kodus oodata 2 päeva.
Kommentaar
 - 

Sööda aknast tuvidele?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Tere, geeniused.
Kommentaar
 - 

Keegi võib alla surnuks jääda.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Sööda aknast tuvidele?
Kommentaar
 - 

Seal saab muuta kas tk v kgAlgselt postitas vtp Vaata postitustA kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.
Kommentaar
 - 

Sa koristad ka ise v?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar