Algselt postitas Tofoa

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Mis sa arvad, et need kes Süüria vastavad lubatakse teha neid Pisa teste?Algselt postitas Sambaz Vaata postitustbingo loto eri just
" nimeta euroopa riik s tähega?
" süüria"
tra neist pisa testidest mingi reaalne kasu ka on v
päris putsis
Kommentaar
 - 

AI teeb ära.Algselt postitas JuriM Vaata postitustSoccernet vajab varsti rohkem töötajaid, kui rohkem eestlasi välisliigadesse läheb ja kõigi jaoks peab Live blogi tegema!
Kommentaar
 - 

Mul suht “kes on brigitte susanne hunt” koht esimest korda elus vist. Eeldan, et mingi teada asi see viisteist kyssat, aga esimest korda kuulenAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustsee kuradi viisteist küsimust. hea lihtne formaat ja pull vahtida. aga no türa, kas seda liigset targutamist vähemaks ei saa tõmmata v. veits kangutatud mõtlemine ja tarkapanemine ei tundu naturaalne. ja taipohh kui ma olen ainuke kellele see närvidele käib.

Kommentaar
 - 

Mulle käib ka see osa närvidele.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustsee kuradi viisteist küsimust. hea lihtne formaat ja pull vahtida. aga no türa, kas seda liigset targutamist vähemaks ei saa tõmmata v. veits kangutatud mõtlemine ja tarkapanemine ei tundu naturaalne. ja taipohh kui ma olen ainuke kellele see närvidele käib.
Kommentaar
 - 

Tuleb Rahva Oma Kaitset kuulata - seal räägiti terve eelmine aasta kellestki Tiinast või Riinast, kes kõik saated järjest ära võidab.Algselt postitas plastic Vaata postitust
Mul suht “kes on brigitte susanne hunt” koht esimest korda elus vist. Eeldan, et mingi teada asi see viisteist kyssat, aga esimest korda kuulen
Kommentaar
 - 

Eks see sõltub mis kuu palgaga on tegemist ja mis kuusse ta deklareeritakse.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui jaanuarikuu palgapäeval tulev palk homme-ülehomme välja võtta, siis arvestatakse sellelt tulumaks vanas määras.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar