Algselt postitas kaala
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kusagil nüüd, surmaga lõppenud, olevat olnud suht Final Destination teema - tolmuimeja jäi lifi, selle kaabel aga koristaja kätte, kes sikutas nii, et uksed avanesid ja alla ta läks.
See on nüüd läbi inimtelefoni info.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Incel, veider heiter, ebakindel - need kõik on ju ühe pere lapsed.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Prohvetid sõidavad diisel maasturitega.
Paar aastat tagasi käisin seoses tööga konverentsil. Mille küljes oli ka alateemana rohelisema liikumisviisi osa.
Ei jäänud juba alguses väga head tunnet. Proual oli väga käskiv kõneviis. St kuidas tegelikult te siin saalis elama/käituma peate. Aga see selleks. Põhipoint on see, et proua kõneleja istus pärast õpetus kõnet Range Roveri rooli ( ei olnud elektriline).
Ilmselt oleks selle unustanud, aga see täna tuli meelde. Kõige rohkem rohelist maailma vaadet päris valju häälselt kuulutav proua tuli täna tööle Land Rover Discoveriga.
Diisel, mitte elektriline.
Samas tean mitut meest kes ka rohelist maailma propageerivad, aga käivadki rattaga tööle.
Teen tapeeti.
- Likes 1
Kommentaar
-
Üsna klassikaline silmakirjalikkus, mida ikka ja jälle kohtab siin ja seal. Kahjuks et temast endast järgmine esineja slaide ei näidanud koos sellise masina saastenumbrite-arvutustega.Algselt postitas Fc. Vaata postitustProhvetid sõidavad diisel maasturitega.
Paar aastat tagasi käisin seoses tööga konverentsil. Mille küljes oli ka alateemana rohelisema liikumisviisi osa.
Ei jäänud juba alguses väga head tunnet. Proual oli väga käskiv kõneviis. St kuidas tegelikult te siin saalis elama/käituma peate. Aga see selleks. Põhipoint on see, et proua kõneleja istus pärast õpetus kõnet Range Roveri rooli ( ei olnud elektriline).
Ilmselt oleks selle unustanud, aga see täna tuli meelde. Kõige rohkem rohelist maailma vaadet päris valju häälselt kuulutav proua tuli täna tööle Land Rover Discoveriga.
Diisel, mitte elektriline.
Samas tean mitut meest kes ka rohelist maailma propageerivad, aga käivadki rattaga tööle.
ja üleüldse kui me räägime laiemalt, siis Eestis toimuva saaste % kogu maailma pildis on nii naeruväärselt väike, et sellest reaalselt ei muutu mitte-kui-midagi suures pildis, isegi kui oleksime 100% saastevabad.
Pean lisama et ma ei ole mingi rohkevihkaja, ei, püüan isegi võimalikult palju kergliiklusteid kasutada, aga jah kogu see selline agressiivne ja süüdistav viis ei vii mitte kuskile. Lead by example and be inspiring instead and hope for the best.
- Likes 1
Kommentaar
-
Jep need ekstreemsused ongi kohutavalt halvad. Ükskõik kas oled super tänitaja kõigi suhtes, kes ei tee asju täpselt nagu sina - siis eelkõige vähem saastavama elustiili suunas olevad inimesed. Aga sama hullud on hetkel need kes Tallinna Linnavalitsusse said ja kõikvõimalikud pikajalised natukenegi kaasavamat linnakeskkonda loovad projektid kohe prügikasti viskavad ja ainult "AUTO ON INIMÕIGUS" karjuvad.
Kommentaar
-
Ma olen tõenäoliselt rumal aga räägi lähemalt kuidas meie kliimas, kus jalgratas on ca.5-6 kuud aastas kasutatav, muudab kesklinnas autoteede arvelt ehitatud rattatee elukeskkonda paremaks? Narva mnt. on hea näide kuidas asjad tegelikult on - rattateid ei kasuta praktiliselt mitte keegi ning autode ja ühistranspordi ummikud on meeletud. Rattatee ei paranda meil mitte midagi sest rataste kasutamine on hooajaline ja marginaalne.Algselt postitas JuriM Vaata postitustAga sama hullud on hetkel need kes Tallinna Linnavalitsusse said ja kõikvõimalikud pikajalised natukenegi kaasavamat linnakeskkonda loovad projektid kohe prügikasti viskavad ja ainult "AUTO ON INIMÕIGUS" karjuvad.
Selle asemel et arendada kiiret ja toimivat ühistransporti peedistatakse autojuhte. Kiiresti ja efektiivselt toimivat ühistransporti pole. Lahenduste asemel on inimeste karistamine. Praeguse ühistranspordiga ei ole auto mitte inimõigus vaid hädavalik.
PS. Käin jala, sõidan rattaga, ühistranspordiga ja autoga.
- Likes 2
Kommentaar
-
Täiesti normaalset rattakõlbulikku ilma on meil pigem 7-8 kuud aastas.... sama palju on siis ka aega, et golfi mängida
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
5-6 kuud? Minu peres tuleb jalgratas välja esimeste soojade ilmadega ja läheb kuuri siis, kui on lumi maas. Seega, olenevalt talvest, on vaid 3 kuud rattavaba. Ise sõidan autoga, sest beebi on majas, aga teine laps ja abikaasa liiguvad rattaga. Isegi liiguks, kui saaks.Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Ma olen tõenäoliselt rumal aga räägi lähemalt kuidas meie kliimas, kus jalgratas on ca.5-6 kuud aastas kasutatav, muudab kesklinnas autoteede arvelt ehitatud rattatee elukeskkonda paremaks? Narva mnt. on hea näide kuidas asjad tegelikult on - rattateid ei kasuta praktiliselt mitte keegi ning autode ja ühistranspordi ummikud on meeletud. Rattatee ei paranda meil mitte midagi sest rataste kasutamine on hooajaline ja marginaalne.
Selle asemel et arendada kiiret ja toimivat ühistransporti peedistatakse autojuhte. Kiiresti ja efektiivselt toimivat ühistransporti pole. Lahenduste asemel on inimeste karistamine. Praeguse ühistranspordiga ei ole auto mitte inimõigus vaid hädavalik.
PS. Käin jala, sõidan rattaga, ühistranspordiga ja autoga.
Autoteede laiendamine viib alati suuremate ummikuteni, sest siis tehakse rohkem otsuseid autode kasuks. Muutused ei tulegi üle öö, sest me oleme nii harjunud sellega.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Autode (eks neid asju ole veelgi) kasutamise efektiivsus, kasulikus on üsna madal (kui su aastane kilometraaž jääb alla 15000 km, siis võiks enda liiklumisele otsa vaadata - mõistagi on erandeid) ja sellega on tõepoolest mõistlik tegutseda. Küll aga, nagu ka teistes teemades, võetakse kätte loosungid, nimed ja hakatakse verbaalselt karjuma (üks viide, teine viide, vaata seda linna, vaata seda küla, vaata seda "teadustööd", vaata seda lõiku jne) - tulemuseks on tavapärane kobarkäkk.
Terve selle asja juures on kõige halvem see, et inimesed kulutavad selle kõige tarbeks aega ning lõpptulemuseks on vaja veel rohkem inimesi ja veel rohkem aega... ja kui inimesel on võimekust, siis ta lihtsalt ütleb sellele lõpuks haed aega (mis tegelikult mõjub üsna halvasti meite ühisele rahakotile, s.t heaolule).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Mulle meeldib rattaga sõita aga alla + 10 kraadi ja vihmaga ei soovi ma rattaga sõita. Paraku meil on vähemalt pool aastat sellist ilma või hullemat.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
5-6 kuud? Minu peres tuleb jalgratas välja esimeste soojade ilmadega ja läheb kuuri siis, kui on lumi maas. Seega, olenevalt talvest, on vaid 3 kuud rattavaba. Ise sõidan autoga, sest beebi on majas, aga teine laps ja abikaasa liiguvad rattaga. Isegi liiguks, kui saaks.
Autoteede laiendamine viib alati suuremate ummikuteni, sest siis tehakse rohkem otsuseid autode kasuks. Muutused ei tulegi üle öö, sest me oleme nii harjunud sellega.
Sinu pilt näitab ilmekalt just seda mis on Tallinnas tehtud aga vastupidises suunas. Autoridasid on ära võetud ja ummikud on suuremaks läinud. Kui meil enne oli ummik suurusega X siis nüüd on 2X.
Funktsionaalne lugemisoskus ei tee paha - ma kirjutasin suht selgelt et vaja on arendada ühistransporti mitte ehitada autoteesid. Kuigi ka autoteede ehitamisest ei ole pääsu sest kikilipsu kujulise Tallinna kesklinnast tuleb autoliiklus kuidagi mööda viia (Tallinna väike ring või tunnelid vms.).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar