Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.” -
Foorumis on liiga palju budu..."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Sest töötajad sõitsid Rakverre OG uusaasta peole.Tahtsin kella 19:30 paiku külastada kesklinnas, vist Väike-Ameerika tänaval asuvat Grossi poodi, mis aga kummalisel kombel oli suletud. Ok, hullu pole aga miskipärast hakkasin mõtlema, et mis põhjused saavad üldse olla, et muidu kella kümneni õhtul avatud pood miskipärast juba mainitud kellaajal suletud on?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma saatsin e-maili ühele Tallinna vutiklubile, et ala kas nad otsivad uusi mängijaid ja kas ma tohiks nendega liituda? Ma muidugi tegin natukene eoses taustauuringu, kes on mis. Ma muidugi kirjeldasin, et ma palli surmata oskan ja söötu oskan ka lükata. Mind absoluutselt ei huvitanud, kus liigas nad mängivad ja mis on tase. Eesmärk oli pigem vutirõõm ja nauding ja, et oleks kodu lähedal. Täna sain vastuse. Nad ei otsi uus mängijaid, sest klubi lähtub " omadest inimestest" Siiamaani ei saa aru, mida nad selle vastusega mõtlesid.Kommentaar
-
Omad sõbrad ja tuttavad arvatavasti mängivad ainult.Ma saatsin e-maili ühele Tallinna vutiklubile, et ala kas nad otsivad uusi mängijaid ja kas ma tohiks nendega liituda? Ma muidugi tegin natukene eoses taustauuringu, kes on mis. Ma muidugi kirjeldasin, et ma palli surmata oskan ja söötu oskan ka lükata. Mind absoluutselt ei huvitanud, kus liigas nad mängivad ja mis on tase. Eesmärk oli pigem vutirõõm ja nauding ja, et oleks kodu lähedal. Täna sain vastuse. Nad ei otsi uus mängijaid, sest klubi lähtub " omadest inimestest" Siiamaani ei saa aru, mida nad selle vastusega mõtlesid.Kommentaar
-
jep, ma sain sellest kohe aru. lihtsalt hakkasin mõtlema, et mida vittu nagu. tegemist on vene vutiklubiga. need nimed, mis ma võiks siin välja tuua on ilmselt paljudel tuttavad aga see põhimõte häirib mind pigem. aga on ka võimalus, et E200 reklaam töötab jõudsalt ja eestlased on out. naljakas ka muidugi.Kommentaar
-
Miks see häirima?jep, ma sain sellest kohe aru. lihtsalt hakkasin mõtlema, et mida vittu nagu. tegemist on vene vutiklubiga. need nimed, mis ma võiks siin välja tuua on ilmselt paljudel tuttavad aga see põhimõte häirib mind pigem. aga on ka võimalus, et E200 reklaam töötab jõudsalt ja eestlased on out. naljakas ka muidugi.Kommentaar
-
Ma-ma-ma-ma-ma.Ma saatsin e-maili ühele Tallinna vutiklubile, et ala kas nad otsivad uusi mängijaid ja kas ma tohiks nendega liituda? Ma muidugi tegin natukene eoses taustauuringu, kes on mis. Ma muidugi kirjeldasin, et ma palli surmata oskan ja söötu oskan ka lükata. Mind absoluutselt ei huvitanud, kus liigas nad mängivad ja mis on tase. Eesmärk oli pigem vutirõõm ja nauding ja, et oleks kodu lähedal. Täna sain vastuse. Nad ei otsi uus mängijaid, sest klubi lähtub " omadest inimestest" Siiamaani ei saa aru, mida nad selle vastusega mõtlesid.
Mis sa kokutad, John?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Oled sa ikka kindel, et sa kuidagi (kasvõi argumenteerimisvõimete iseärasuste tõttu) ei reetnud, et sa oled soccerneti Sambaz?Ma saatsin e-maili ühele Tallinna vutiklubile, et ala kas nad otsivad uusi mängijaid ja kas ma tohiks nendega liituda? Ma muidugi tegin natukene eoses taustauuringu, kes on mis. Ma muidugi kirjeldasin, et ma palli surmata oskan ja söötu oskan ka lükata. Mind absoluutselt ei huvitanud, kus liigas nad mängivad ja mis on tase. Eesmärk oli pigem vutirõõm ja nauding ja, et oleks kodu lähedal. Täna sain vastuse. Nad ei otsi uus mängijaid, sest klubi lähtub " omadest inimestest" Siiamaani ei saa aru, mida nad selle vastusega mõtlesid.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Somaalia on kõige tugevam Aafrika riik jääpallis.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar