Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer... -
Kolm tähelepanekut:
1) minu kodukoht on muutumas Eesti mitteametlikuks külmapooluseks
2) reaalselt on juba tunda, kuidas külmus tuppa pressib, õhu liikumist on toas tunda
3) internet on maal ruuter.ee testi põhjal mul 114 korda aeglasem kui linnas (allalaadimiskiirus) mõni ime, et maal streamide töötamisega probleeme on.Kommentaar
-
Jah, seda külma annab ikka korralikult tunda kodus. Kõik aknad ja värgid on kinni, aga ventilatsioonisahad tekitavad külma tuuletõmbust.Kolm tähelepanekut:
1) minu kodukoht on muutumas Eesti mitteametlikuks külmapooluseks
2) reaalselt on juba tunda, kuidas külmus tuppa pressib, õhu liikumist on toas tunda
3) internet on maal ruuter.ee testi põhjal mul 114 korda aeglasem kui linnas (allalaadimiskiirus) mõni ime, et maal streamide töötamisega probleeme on.Kommentaar
-
Varsti saab soccerneti foorumis miljon posti täis, natuke üle 5000 posti veel...Joga Bonito!!!Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Aga piiriks võib olla ka silmapiir. Ei Gin on maailma parim hommikune jook, paljukordi enestundeid parandanud ja parimaid pidusi saanud kokkuvõtteks, thank you almighty Gin LongDrink! Aga ainult see tavaline, hall, greibi oma, ülejäänud on saast mis saast.So self aware so full of shitKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
muhe tegelane on ja isegi oma liigutustekiiruse juures suudab meeskonna resultatiivseim olla
Kommentaar