Kui ma suudan pakkuda ühele liidu suurimale penile ühte rõõmustavamat päeva, siis ma olen rahul küll. Aga vaata Urmar, sa oled selline peni, kes isegi ei mõista võrdsuseprintsiipi, mida ma siin taga ajan ja mis võiks olla eelduslikult kõige alus meie kohalikus konnatiigi jalgpallis, aga ma tean miks sa ei mõista, sa ei mõista just täpselt sellepärast, et sulle aega ajalt meeldib käia oma varikontoga siin ja siis lugeda neid toredaid postitusi Flora teemas, et kui võimas on üks klubi ja millised persed on teised, sest sa teed seda teadlikult ja ma isegi ei imesta kui su vanaisa sõrvest on sellise käsu sulle andnud, nagu üks teine mainekujundaja siin pidevalt üritas musta valgeks rääkida ja kui oli küsimustele vaja vastuseid oli kadunud. Aga ära muretse Urmar, meil on ühised jooni isegi ja meile mõlemale meeldib üks ja see sama klubi, aga sinusugune tüüp ongi harjunud nende skeemitamistega ja võtabki asja loomulikuna, sest on harjunud ja võtnud endale teadmiseks, et just nii ongi, kui peremees sõrvest nii ütleb ja ülejäänud kes nii ei arva on kari debiile ja ilmselgelt probleemsed inimesed, olgu selleks, Kink, Sambaz, Nasfal, Nestor, Roosad Pantrid ja nii edasi ja nii edasi. Teinekord Urmar, kui sa peaksid mind nägema kuskil PL mängudel, tule ütle tere ja teeme uuesti päeva ilusamaks, et saaksin ka selle peni silmast silma putsi saata.

Kommentaar