Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mõnuagent 007
    Bradolf Pitler
    • Jan 2004
    • 30425

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt

Jep tänks, see on nii mugav ja pole nendega kunagi probleeme olnud kõik värske on kvaliteetne ja saadaval. Isegi Avokaadod on täiesti tasemel ja pole kunagi üleküpsenuid saanud.
    Mulle meeldib Barbora puhul eelkõige see, et kui tellid ahjusooja ciabattat, siis tuuakse see kohale sügavkülmikus.

Kommentaar

• Nasfal
      Eesti koondislane
      • Aug 2011
      • 6995

Kui sa poes pea laiali pool tundi ringi ei kōnni suutmatusest otsustada, mida osta, siis kas on üldse vōimalik inimesena areneda?

Kommentaar

• nonoh
        Reservmängija
        • Jul 2006
        • 1628

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
        Tellisin Barborast kapsa. Panin valikusse - 1 kapsas. Toodigi üks kapsas - kaalus 4,5 kilo.

Veebist toidu tellimine võib tuua omajagu üllatusi, kui paned pahaaimamatult koguseks kilode asemel üks tükk ja siis saad…midagi väga suurt. Just nii juhtus ühe pereisaga, kelle tellitud kapsapea osutus tõeliseks nunnuks ehk hiiglaseks.

Hmmm.....

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt

Veebist toidu tellimine võib tuua omajagu üllatusi, kui paned pahaaimamatult koguseks kilode asemel üks tükk ja siis saad…midagi väga suurt. Just nii juhtus ühe pereisaga, kelle tellitud kapsapea osutus tõeliseks nunnuks ehk hiiglaseks.

Hmmm.....
          Jup, kurtsin tööl. Daamid võtsid kohe teemaks.

Kommentaar

• El President
            Eesti koondislane
            • Nov 2001
            • 2405

Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
            kingiidee "lugejale": https://varrak.ee/raamat/kapsaroad/

või siis: https://60pluss.postimees.ee/4405613...ndab-polvevalu

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Algselt postitanud kasutaja El President poolt
              Tere, geeniused.
              Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.

Kommentaar

• El President
                Eesti koondislane
                • Nov 2001
                • 2405

Tere, geeniused.
                Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
                sellepärast ma käingi ise poes, mitte ei telli netist. kui kapsad on liiga suured, siis ei osta... naise sõbranje kaudu tean, et koju tellides oleks pea iga kord pärast närv must. samal päeval aeguv kraam jne.

ps. korra huvi pärast Rimist tellisin koroona ajal. siis oli ok. järel käisin ise, sest ega ei viitsi mingit kullerit kodus oodata 2 päeva.

Kommentaar

• Nasfal
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2011
                  • 6995

Tere, geeniused.
                  Sööda aknast tuvidele?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                    Bradolf Pitler
                    • Jan 2004
                    • 30425

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt

Sööda aknast tuvidele?
                    Keegi võib alla surnuks jääda.

Kommentaar

• vtp
                      #stopthesuperleague
                      • Mar 2002
                      • 2065

A kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.
                      20 LEGEND

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
                        A kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.
                        Seal saab muuta kas tk v kg

Kommentaar

• vtp
                          #stopthesuperleague
                          • Mar 2002
                          • 2065

Okei, aga see ju summat ei muuda, st nende programmis ongi 1 kapsas = 3 kilo. Pluss kui 4,5 kilo saatsid, siis ülekilode eest raha juurde ka ju ei küsita.

Artiklit ma muidugi ei ole lugenud
                          20 LEGEND

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Vaata, ses osas, et ma olen siiski elus kapsaid näinud. Aga sellist kobakat, kui mulle tuli, ma varem pole näinud. Kui see oleks esmakordne shit, siis okei, aga e-poes on selline huiamine suhteliselt süsteemne.

Kommentaar

• Nasfal
                              Eesti koondislane
                              • Aug 2011
                              • 6995

Siis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
                                Siis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh
                                Sa koristad ka ise v?

Kommentaar

Töötlen...