Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Ma kasutan kahte nippi olenevalt tujust:
a) Aga kas te mu vana jopet ei taha osta? Teeks kuidagi diili.
b) Sorry, ma olen vaene üliõpilane ja mul pole raha nõmedusteks!sigpicKommentaar
-
Ses suhtes, et teisel pool on tegu ilmselt samasuguste vaeste üliõpilastega, kes üritavad lihtsalt kusagilt mingitki raha teenida. Ehk nad ei naudi ise sugugi sellist tööd ja sellist helistamist. Seega mina üritan nendega mitte teravmeelitseda ja ütlen lihtsalt viisakalt, et ma ei soovi midagi osta.Kommentaar
-
-
Noh jah, eks frukte ole igasuguseid ka sealpool telefonitoru. Minul viskas kitarril keeled maha peale seda, kui üks helistas mu lapsele (telefon minu nimel) ja kukkus teda peedistama. Kurat, sa saad aru, et laps on teisel pool otsas, ütleb, et ei taha midagi ja ei taha rääkida ja ikka ajad oma jura - kas vanemad on lähedal jne. Peale seda olen suhteliselt okkaline nende suhtes.
Samas, Maalehe tellimuse taasavasin küll nädala eest. Oli väga meeldiv proua ja väga professionaalne.Kommentaar
-
et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaaliKommentaar
-
Miks mitte lihtsalt ära panna või öelda, et pole huvitatud? Nad on väga teadlikud oma töö pahupooltest ja on kogenud kindlasti igasuguseid vastuseid. Miks mingit tsirkust vaja korraldada on?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltIsegi kui teisel pool on vaene üliõpilane, peab ta aru saama, et ta on tüütult pealetükkiv nagu Jahwe tunnistaja, seega ta võiks ka omalt poolt aru saada, et pahakspanu on ärialane, mitte isiklik. Ma ise panen müükarite kõne puhul telefoni vaikselt lauale, lasen tal edasi rääkida ja tegelen oma asjadega.
OT: Kas just tähelepanek, aga mandariinide ja jõulude seos on ilmselge, kuid ometi pole ma aru saanud selle seose loogikast. Hapukapsad, verivorstid, sealiha ja kartulid on kõik väga eestimaised... kuid kust kohast tuleb mandariinide traditsioon? Kas keegi on tähele pannud, mis see seos mandariinide ja jõulutunde vahel on? Või on asi lihtsalt selles, et just jõulude aegu muutuvad mandariinid odavaks ja seetõttu on muutunud oma moodi jõulutraditsiooniks?
VÄGA HUVITAV!Kommentaar
-
No ma mäletan lapsepõlvest, et mandariinid olid meil nõukogude ajal jõuludel alati laual, kuigi muidu ju mingeid frukte talvisel ajal saada polnud. Ehk sealt see komme?Hapukapsad, verivorstid, sealiha ja kartulid on kõik väga eestimaised... kuid kust kohast tuleb mandariinide traditsioon?Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
Tegemist on traditsiooniga, mille alustasid jaapanlased 19 sajandi lõpus, kus kodused saatsid oma sugulastele detsembri algul neid. Siis avastas nad läänemaailm ja sealt tekkis see traditsioon. Rohkem infot on viimase kuu Imelises Teaduses.Miks mitte lihtsalt ära panna või öelda, et pole huvitatud? Nad on väga teadlikud oma töö pahupooltest ja on kogenud kindlasti igasuguseid vastuseid. Miks mingit tsirkust vaja korraldada on?
OT: Kas just tähelepanek, aga mandariinide ja jõulude seos on ilmselge, kuid ometi pole ma aru saanud selle seose loogikast. Hapukapsad, verivorstid, sealiha ja kartulid on kõik väga eestimaised... kuid kust kohast tuleb mandariinide traditsioon? Kas keegi on tähele pannud, mis see seos mandariinide ja jõulutunde vahel on? Või on asi lihtsalt selles, et just jõulude aegu muutuvad mandariinid odavaks ja seetõttu on muutunud oma moodi jõulutraditsiooniks?
VÄGA HUVITAV!Mia san miaKommentaar
-
Piinlik on asja puhul see, et kaubanduskeskused müüvad sel ajal ka täiesti rohelisi, mädanenud ja ilmselt paar korda seeditud mandariine, aga rahvas ostab endiselt.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar