Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Siin siis see ericbana poolt vihjatud jutt
Sääsed tänavu ilmselt hordidena ei ründa
Palvetame Odini poole, et see ka vastaks tõele.Kommentaar
-
eelmine suvi on ilmselt niigi inimesed ära hellitand, minu mäletamist mööda korra juunis häirisid, pärast ei olnd neid enam eriti näha.Siin siis see ericbana poolt vihjatud jutt
Sääsed tänavu ilmselt hordidena ei ründa
Palvetame Odini poole, et see ka vastaks tõele.
passisin üleeestiliselt metsas möödunud suvi.tell your mother, we are hooligans!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
sääsed on ikka kahe lainena suvel. Vähemalt siis kui mina veel noor olin, oli süsteem selline.Kommentaar
-
Kaljuveeri lahkumispeol on Säärits, aga pole Osilat. Kuulsin juba varem ERR-i töötajate käest, et ka nemad pole kunagi Osilat ja Sääritsat ühes kohas näinud. Kas tegu on ühe ja sama inimesega?Kommentaar
-
Newton Heath 1878Kommentaar
-
Lendasin millalgi lennukis nii, et minust paremal istus Säärits ja vasakul Osila. See ühe inimese teooria tekitaks siinkohal ilmselt mõningaid küsimusi, milledele ma vastata ei taha.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
-
Oleks võinud hädamaandumine olla, kus salong on suitsu täis.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMul tekkis küll küsimusi, aga ma ei tihka neid küsida. Ma lendasin ühekorra Marianne Mikkoga samas lennukis ja ma tõesõna arvasin, et juhtub paratamatu ja lennuk maandub prematuurselt.
Marianne: "NAISED JA LAPSED ENNE!!!"
Ülejäänud: "Ei-ei, korraldame ikka tõmblukumeetodilt väljumise!"Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar