Ma ei suuda otsustada. Kas see on naljakas või kurb. Nagu konservmais. Nagu konservmais. Kurat, mõtlesingi kuhu budu kadus siin vahepeal.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Vaadates kes antud menetluses temaga koos süüdistatavad on ning lähtudes asjaolust, et foorumipostituste põhjal pole tegu just Lucky Luciano tüüpi ajuga siis võib üsna veendunult väita, et härra staarfoorumlane kinni ei lähe.Algselt postitanud kasutaja Iceman pooltHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Viimase tegevuse aeg 06.04.19 22:46
Aga kuhu ta siis kadunud on?Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja Iceman pooltHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
-
Täna oli alles istung, lahend ei tule parimal juhul enne 22.05 vms.
Ma nüüd ilmselt hakkan omale shokolaadist mütsi otsima, sest ma ei pannud tähele eelmainitud staarfoorumlasele omistatud süüdistust KarS § 201 lg 2 p 1 alusel.Algselt postitanud kasutaja Iceman pooltHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Eeluurimine pole tõesti põhjus foorumist puudumiseks. Mõni aeg tagasi olin yhes FB panustamischatis, kus yks okei must vend käis ka vestlemas, eriti proff oli Filipiinide korvpallis. Profiilipildil oli ilma särgita musklis jõmm. Mingi hetk selgus, et kutt on USAs vangis ja igapäevase vaba aja kasutab panustamistsättimiseks
Determination, kutid.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
ja sellele viitasingi aga see selleks.