Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Mu point oli pigem selles, et Lätis ta ei ole nö kallima klassi õlu.
Ja kroonidesse ei taha üldse enam midagi arvutada. Kui mina hakkasin kunagi õlut konsumeerima, sain oma lemmiku - Saku Mägra - kätte 7,50-ga308Kommentaar
-
Üldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud.Kommentaar
-
Ma võrdlen pigem 2000ga. 5,9 euri baaris vaadiõlu eest on ikka liiast, aktsiis aktsiisiks. Ma ei leidnud kaks nädalat tagasi Berliinis restorki, kus nii kallis õlu oleks.Üldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Üür küll nüüd odav pole. Pool Eesti keskmist palka Tallinnas ja Tartus 2-toalise eest.Üldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
650 eurot kuus on jummala tavaline korteriüür Tallinnas. Maksa juurde veel mingi 200 eurot kommunaale, kuna omanik tahab kõike sinult. Ja maksad 850 eurot kuus. Üsna räme küll.Kommentaar
-
Võta Eesti keskmine netos ja siis näed et see 500eur üüri eest on juba pool palka pmst. Ja see on puhtalt üürimakse.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Proovi Berliini.Algselt postitanud kasutaja plastic'99 pooltma saan aru, et mujal euroopas on seis siis parem suhtena keskmisesse palka? noh, nii pealinna ja kesklinna tasemel.
see oli retooriline küsimus muidu.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Berliin on kohutavalt kehv ja erandlik näide. Berliin on muide ka üks Euroopa pealinnu ilma milleta oleks riigi GDP per capita kõrgem. Kui sa tahad Tallinna Saksamaaga võrrelda, siis võta näiteks Düsseldorf või Köln võrdluseks, mõlemas on üür ikka märkimisväärselt kõrgem.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar