cännu ei tööta EE peamajas (kui sa mõtled seda Kadaka tee hoonet kus klienditenindus on).
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Räägi südamelt ära, poole kergem hakkab.
Collapse
X
-
Lakit mõtlesin.Algselt postitas cannuman Vaata postitustcännu ei tööta EE peamajas (kui sa mõtled seda Kadaka tee hoonet kus klienditenindus on).Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
sa sõitsid bussiga? woo!Algselt postitas Rein Vaata postitustKäisin ka just seal EE peamaja juures, bussiga.
Ei näinud ühtegi parmu. Järeldus- cännu valetab.
Kommentaar
-
Auto jäi proua kätte eile kui läbustama hakkasin ja oli vaja ju kätte saada see.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustsa sõitsid bussiga? woo!
Mõtlesin ka sinu peale, et äkki lasen sul end ära visata, aga otsustasin bussi kasuks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
jamh..kohutav tiim.Algselt postitas umbadapopp Vaata postitustBartselona daivib...niuuuuuuuu
tegelt on see paljudel südamelEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
ei ole tõsiAlgselt postitas JanK Vaata postitustmmmm, uus saku kuld on parim eesti õlu mmmm“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Oeh, Mart naeris taas endale pisarad silma.Algselt postitas eika Vaata postitustMillalgi peaks kordama. Enda arvates Tarzanit jäljendanud, aga reaalselt endale näkku handjobimist jäljendanud Culkin oli lihtsalt kuld.
Kommentaar
-
Steven on veits pettunud, sest Maculay ja Jarek pidid põues ja taskutes olnud õlled tema pool ära lahendama, a Maculay, vana pidur, hüppas poole tee peal taksost välja. Jarek pidas siiski vastu ja lahkus siis, kui õlled olid ära lahendatud (loe: tekitatud väike ümberläind õllede järv keset elutoa põrandat).
Kommentaar
-
Ja Jormal lõigati tyra ära.Algselt postitas Diana Vaata postitustSteven on veits pettunud, sest Maculay ja Jarek pidid põues ja taskutes olnud õlled tema pool ära lahendama, a Maculay, vana pidur, hüppas poole tee peal taksost välja. Jarek pidas siiski vastu ja lahkus siis, kui õlled olid ära lahendatud (loe: tekitatud väike ümberläind õllede järv keset elutoa põrandat).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar