Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Räägi südamelt ära, poole kergem hakkab.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tyräleikkaus

Kommentaar

Mu töö uksekaart? Pole kuskil? Ma põhimõtteliselt ei saa liftiga sõita, suitsul käia, WC käia jne. Valge platsikaart.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Mu töö uksekaart? Pole kuskil? Ma põhimõtteliselt ei saa liftiga sõita, suitsul käia, WC käia jne. Valge platsikaart.
        Mo käes on. Ma ei leia oma Liverpooli salli. Kui te seda äestasite, siis ma saadan Jorma teile kallale.

Kommentaar

Algselt postitas Diana Vaata postitust
          Mo käes on. Ma ei leia oma Liverpooli salli. Kui te seda äestasite, siis ma saadan Jorma teile kallale.
          Mardi pehme pohmakas on muutumas peavaluks.

Kommentaar

Sama siin. Töösuutlikus on nullilähedane, haisusuutlikus on laes.

Kommentaar

Sebi külalise uksekaart. Need liftiga sõita ja pelleris ikka vast tohivad käia
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma vaikisin selle heaga maha- kaardi kaotamine mingi 25 euri.

Kommentaar

Sama siin. Töösuutlikus on nullilähedane, haisusuutlikus on laes.
                  Tasuta õllega üritused seebiks!

Kommentaar

mul ka pohmakas. Kust kurat Jareki naine mu numbri sai?

Kommentaar

Ma ka imestan.

Kommentaar

Millalgi peaks kordama. Enda arvates Tarzanit jäljendanud, aga reaalselt endale näkku handjobimist jäljendanud Culkin oli lihtsalt kuld.
                        Culkin oli üldse eile hoos. Kui ikka keset etendust üle lava kusele joosta, siis polegi midagi muud öelda, et "Paak oli täis!"

Kommentaar

Mu paak on 0.5l õllede jaoks kohandunud, aga need sunnikud olid pindised. Ma oleksin võinud nurka ka lasta, aga sain ju alles hiljuti turvade käest turpi vales kohas kergendamise eest. Muidugi oli risk, et Tolja mu maha laseb, aga näe joppas.

Kommentaar

Ja millal Jareki naine teda üldse jälle ülejäänud kolmikuga välja lubab?

Kommentaar

kunagi ma ei sallind üldse estonit, sest ta ei kasutanud oma postitustes suurt algustähte.
                              slimm.ee

Kommentaar

Rulluiskude müügi võiks Tallinnas keelustada.

Kommentaar

Working...
                                X