Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Räägi südamelt ära, poole kergem hakkab.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Teen hetkel C kategooriat ja minu arvates on mu sõiduõpetaja komplekside käes vaevlev vananev seniilne päss.
    18 sõidukorda läks aega, et selles lõplikult veenduda.
    Hakkas kergem, mina tänan.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Emmanuel Adebayor says Real Madrid manager Jose Mourinho is a better manager than Arsene Wenger and Roberto Mancini.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma nägin tofoad!!!!!!!!

Kommentaar

Kuradi paf.com. Täitsa perses ikka. Vaatasin u 10-15 mintsa Manchester United-Barcelona mängust, sisetunne ütles, et panustaksin 1/X MU peale, konf 16. Aga see kuradi paffike ei kinnitand ära lihtsalt mu panust. Samal ajal tahtsin veel panustada MU lihtsalt võidule konfiga 2,75 ja jälle sama jama. Täiesti uskumatu portaal ikka.
          NB. Kahjuks trios ei saa uut kontot teha, kuna eelmisega oli väike jama, unibetti pole siiani lahti tehtud ja teisi(kui üldse on nö eestimaiseid veel) ei tea.
          kurat, närvid ikka nii läbi, peab vist jooma hakkama:S

Kommentaar

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
            kurat, närvid ikka nii läbi, peab vist jooma hakkama:S
            kurja.. siin ei aita tõesti midagi muud, pead ikka ema tagalt euro ära virutama ja jalad odekaleti juurde suunama

Kommentaar

jalakäijatel võiksid olla suuremad kõrvad, mis püüaksid kaugemalt helisignaale ja rohkem mõistust, et varem eest ära tulla sillal. mina tänan.
              Algselt postitas rainis007
              Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Mul on kõriauguni sellest, et ma triobetis mitte midagi ei võida. Napoli, PSG, igakord keerab keegi perse selle pileti.
                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

All olevatel naabritel on kõva pidu. Tudengid vist. Ma terve õhtu mõelnud, et kas minna sinna kontvõõraks või mitte. Vist ikka ei lähe.
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                    All olevatel naabritel on kõva pidu. Tudengid vist. Ma terve õhtu mõelnud, et kas minna sinna kontvõõraks või mitte. Vist ikka ei lähe.
                    Käisid ikka?

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                      Käisid ikka?
                      Nad kella kolme-nelja ajal vajusid ära, ei hakanud enam kustuvale peole tuld sisse puhuma.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

eile sauna tänaval nägin eikat. kõndisin vastu, käsi välja sirutatult, et viis visata. eika viskaski. vastu mu nägu.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

hahaaa

Kommentaar

Kandideerisin konkursil, mis vastas 1:1-le minu erialaga (otseselt minu eriala kandideerimisel nõutud polnud, sobis keskharidus), aga töö sisu oli minu erialane. Täitsin kõik nõutud soovid ja ka "kasuks tuleb" read said täidetud. Boonusena oli mul isegi baka lõputöö sarnase teemaga. Olin ütleme nii, et enam kui kindel, et osutun valituks..... aga sittagi.
                            Isegi vestlusele ei kutsutud.
                            Õigemini ei antud mingit tagasisidet, alles peale mu kirja, et mis toimps, sain teada, et ei osutunud valituks. Deeem. Panin kõik panused sellele tööle ja nüüd jälle nullis.

Kommentaar

Kogu see tagasiside mitte andmine on eesti tööandjate kultuuris ikka täiesti perses.
                              Kui siin annab mingitki tagasisidet 2 ettevõtet kümnest, siis saksamaal 10/10, isegi siis kui sa oled sinna lampi CV saatnud, ilma töökuulutuseta.

-e- selle teema kolmas lehekülg on päris kuld

Kommentaar

Jah, olen ka tööandjate pohuismi täheldanud. Suhteliselt masendav on tegelikult see olukord, kui sa paberite järgi sobid töökohta aga sinuga ei võeta isegi ühendust. Spetsialist tahaks ikka teada saada, mis valesti on või mis ei sobi.
                                Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Working...
                                X