üks teatav emane põhjustab kirjeldamatut valu minus. Tõbine olen ka päris korralikult ja seega ei anna õllega ka muresid alla loputada...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Räägi südamelt ära, poole kergem hakkab.
Collapse
X
-
Marss purjus peaga postitamise teemasse, ReinuonuAlgselt postitas Rein Vaata postitustMis rumal jutt see nüüd on?
Marss jooma.
kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustMarss purjus peaga postitamise teemasse, Reinuonu
Olen kaine nagu Sidorovi kits.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
sitt teema, mul ei hakanud kergemAlgselt postitas Matchy Vaata postitustma olen nii sissevõetud neiusse, et isegi joomistuju pole
Kommentaar
-
minu esimene duubledus.....Algselt postitas Matchy Vaata postitustma olen nii sissevõetud neiusse, et isegi joomistuju pole
Kommentaar
-
Läks paremaks ?Algselt postitas Kasper Vaata postitustInter - MyPa mäng on igav.
Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Kas just paremaks, aga kergem on küll.Algselt postitas Põnn Vaata postitustLäks paremaks ?
PS! Sa ei pea nüüd vastama, et siis on ju kõik hästi.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Täna tööle tulles märkasin kahte kevadekuulutajat. Ei mitte neid ilusate säärteda tüdrikuid vaid neid pompse, parme, ambaale...
Üks tegelinski oli trollis ja mölises kõigiga. Mul olid klapid peas, aga ikka oli üle trolli kuulda. Õnneks läks härra järgmises peatuses maha. Teine kodanik tuli vastu pisut enne kontorisse jõudmist. Temal oli tõsine mure, pohmakas. Selle leevendamiseks soovis ta abi 20 sendi näol. Ütlesin et ma kopikatega ei arvelda ja lasin kõndisin omas tempos edasi.
Sissejuhatus saigi tehtud, aeg ettevirisemiseks. TRA KUI NEED PARMUD MU ÕLLELIBISTAMIST HÄIRIMA TULEVAD PARKI (VÕI TIIGI ÄÄRDE) ILUSATEL KEVADILMADEL
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar