kuhu kadus luutik või lüütik vms?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kuhu kaovad foorumlased?
Collapse
X
-
Leeds'i teemas.Algselt postitas taku* Vaata postitustkus rünno on..
aga kus redutab Artur? greenday? indrek? Glazza? ethan? Sajets? Tihane? Rainman? H.M Murdock? realmadridfan? Robinho? Pätu?
Kommentaar
-
Õiged peded kasutavad IE'd! Sealt saab rohkem porri spämmi.Algselt postitas dannar Vaata postitustPEDENET.com tundub maas olevat
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Ma arvan, et peaks politseile need kasutajanimed andma, kes pole pikka aega foorumis käinud ja postitanud. Pärast ongi nii, et isa pani keldrisse kinni ja käib neid vägistamas 20 aastat järjest ning pärast siis süüdistatakse ühiskonda, kes midagi ette ei võtnud kuigi inimene kadus ära järsku.
Las ametivõimud kontrollivad asja üle ja siis on asi kindel
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
huvitav... enamus kes sul nimekirjas neist ei tohiks sul aimugi ollaAlgselt postitas smörgåsbord Vaata postitustLeeds'i teemas.
aga kus redutab Artur? greenday? indrek? Glazza? ethan? Sajets? Tihane? Rainman? H.M Murdock? realmadridfan? Robinho? Pätu?
aga realmadridfan'i kohta sai just huvitavat lugemist ühest ajakirjast näiteks
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
kui sa selle teema tegid, siis oli just uvv see, kes mulle esimesena pähe kargas ... selles mõttes, et sa nagu tema kadumises vist ka vastutav või niiAlgselt postitas urmar Vaata postitustPS: teemasse ka ikka. Kuhu on kadunud uvv. Või võtab erisaade kõik mahlad ära?
kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
aga võta näpust, olin siin juba jupp aega enne sind ..Algselt postitas zaz Vaata postitusthuvitav... enamus kes sul nimekirjas neist ei tohiks sul aimugi olla
Kommentaar
-
liitumiskuupäev näitab mõneti muud...
ja kas sa polegi mingine suvaline teismeline foorumispämmer?
igatahes... ethan muutis ju nime ja mine tea äkki tegutseb selle nime all vaikselt edasi (miskise kummalise nime valis, mis ei taha kudiagi meenuda) Aga eks põnevaid foorumlasi on olnud veel igasuguseid ju...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
paistan sedamoodi või? nüüd ma küll solvusin.Algselt postitas zaz Vaata postitustja kas sa polegi mingine suvaline teismeline foorumispämmer?
(ja ethan on endiselt ethan)
Kommentaar
-
ei olnud otseselt mõeldud solvangunaAlgselt postitas smörgåsbord Vaata postitustpaistan sedamoodi või? nüüd ma küll solvusin.
pigem positiivsem spämmer siis
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar