Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ilusad inimesed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tra, blondide naljad, rsk
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Aktuaalne tibi
      Algselt postitas Maekas
      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Pigem Okunaator ja Gaskof
        Jääd sa oma pakkumisele kindlaks?
        The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas Raix Vaata postitust
          Jääd sa oma pakkumisele kindlaks?

Okunaatori suhtes jään.
          Gaskofi puhul nii kindel pole, sest poel teda 100 aastat näinud.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

paras paar

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Okunaatori suhtes jään.
              Gaskofi puhul nii kindel pole, sest poel teda 100 aastat näinud.
              Seekord õige vastus.

Gaskoff jõudis ka muuseas Jurmalasse, otse sõjaväest, aga tema see jah seal pole.
              The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitust
                see parempoolne sell tahtis minu reisiseltskonnale laupäeva hommikul 90 latti trahvi teha, kuna me ei maksnud Jurmalasse sisenedes teemaksu vms iganes see oli. Õnneks mingi teine sell võttis tal pisut hoogu maha ning piirduti 20 lattiga. Ei saa muidugi mainimata jätta et samal hommikul saime 10 latti ka valesti parkimise eest
                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                  see parempoolne sell tahtis minu reisiseltskonnale laupäeva hommikul 90 latti trahvi teha, kuna me ei maksnud Jurmalasse sisenedes teemaksu vms iganes see oli. Õnneks mingi teine sell võttis tal pisut hoogu maha ning piirduti 20 lattiga. Ei saa muidugi mainimata jätta et samal hommikul saime 10 latti ka valesti parkimise eest
                  nii täidetaksegi läti riigieelarvet.meie tolgused toompeal võiks ka anda käsu et tuleks turistide taskud tühjaks teha
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    nii täidetaksegi läti riigieelarvet.meie tolgused toompeal võiks ka anda käsu et tuleks turistide taskud tühjaks teha
                    see 20 latti ei läinud kindlasti läti riigieelarvesse...
                    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

meie seltskond parkis Daugava kaldal oma c klassi mersut 2 ööpäeva ja .....tervitaks siinkohal Fittit ja Jyriööd!
                      Lätis on kõik peded.Aga ilusad.ja inimesed

Kommentaar

Algselt postitas Raix Vaata postitust
                        Seekord õige vastus.

Gaskoff jõudis ka muuseas Jurmalasse, otse sõjaväest, aga tema see jah seal pole.
                        Too on Ander, Otepää valitseja.

A kui kõik trahvid kokku lüüa, mis eestlaste käest korjati, saaks päris kena summa kokku. Mina sain nt protokolli juba kolm minutit peale piiri ületamist, miinimumtrahv 50 jeeni.

Tervitan ka Raidurit ja loodan teda juba varsti näha teemas RÕVE POHMELL.
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kommentaar

«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

L-y-k-k-e L-i-.-.-.-.-.-.-.-.-...

Kommentaar

Põhjamaa, mu sünnimaa ..

María Huld Markan Sigfúsdóttir (ma armastan neid islandi nimesid) (mõlemal pildil vasakpoolseim).

tegelikult on ta küll enam-vähem koopia ühest teisest ..

Kommentaar

Working...
                                X