Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Töö

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sa ajad natuke segamini "Mida ettevõte nõuab" vs. "Mis töötaja ettevõte reaalselt saab".

OK, majandusalane kõrgharidus. Seda on sitaks.

Ukraina keele oskajaid peaks ka sitaks olema. Ja isegi neid, kes selle kõrval ka veel vene keelt oskavad. Ja noh isegi neid, kellel on selle kõrval ka C1 inglise keele tase. Palun tähele panna, et C1 tase on emakeele tase. Selle tõendamiseks pead sa olema kas native speaker või omama vastavat paberit. No OK, ilmselt see ei filtreeri veel midagi ära.

No ok oletame, et on ka selliseid, kes tunnevad väga hästi Ukraina majandusmaastikku. Savi, see pole ka eriline filter.

Mingeid Microsoft Officid and muud raamatupidamisprogrammid, ka pole mingi raketiteadus.

Ja siis tuleb töökogemus. Jah, sina loed sealt välja lihtsalt 5 aastat töökogemust...
    Aga nüüd kui tähelepanelikult uurida, siis küsitakse ikka väga spetsiifilise ala kogemust. Jah ja seda 5 aastat.

Pakun, et see firma ei leia enda kriteeriumile vastavat inimest ja annavad kusagil järgi. Ilmselt sellesama töökogemuse pealt. Muideks otsivad nad seda juba 2 kuud (2 korda on uuesti üles laaditud seda kuulutust), mis minu silmis tõestab, et ollakse hädas töötaja otsinguil.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Valiv saad olla siis, kui on mille vahel valida.
      Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
        Sa ajad natuke segamini "Mida ettevõte nõuab" vs. "Mis töötaja ettevõte reaalselt saab".
        ....
        Ja siis tuleb töökogemus. Jah, sina loed sealt välja lihtsalt 5 aastat töökogemust...
        Aga nüüd kui tähelepanelikult uurida, siis küsitakse ikka väga spetsiifilise ala kogemust. Jah ja seda 5 aastat.

Pakun, et see firma ei leia enda kriteeriumile vastavat inimest ja annavad kusagil järgi. Ilmselt sellesama töökogemuse pealt. Muideks otsivad nad seda juba 2 kuud (2 korda on uuesti üles laaditud seda kuulutust), mis minu silmis tõestab, et ollakse hädas töötaja otsinguil.
        ma ei tea täpselt kes meist nüüd loll on aga keegi küsis ennist täpselt niimoodi:
        Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
        Nii kui palju selliseid vendi üldse Eestis on, kes vastavad kõikidele nõudmistele?
        veekord, selliseid inimesi eestist täitsa kindlasti on leida.
        tõin ära ka ettevõtted kust neist eestist võiks leida - silmet, vkg, mingid põlevkivi(õli) tööstused jms.

ja veelkord, neid ole ju kõigi eelduste kohaselt massiliselt vaja (a la 100 keevitajat vms) vaid pigem ikkagi 1-2 inimest, minumeelest.
        selle koguse eesti tööjõuturult ka leiaks.
        teine asi on kas antud ettevõte jõuab v tahab need spetsid endale üle osta. aga see sõltub juba pakutavast palgast, tingimustest jne.

ja 2 kuud pole sellise spetsiifilise spetsialisti leidmiseks mingi eriliselt pikk aeg. tavaline võikski olla nii ca 3-6 kuud.
        (hiljuti 1 mu tuttav otsis firmasse suht spetsiifilise kallakuga programeerijat üle aasta enne kui sobiva leidis).
        kui selle aja jooksul ei leia siis pigem juba otsija pool on midagi mäda, kas vaja nõudmisi vähendada või boonuseid suurendada. mõlemas suunas võib liikuda.
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Antud juhul olen ma võrdlemisi kahtlev, et Eesti on ainus koht, kust nad otsivad. Ehk vabalt võib kuues riigis (või igas Ida-Euroopa omas) sama kuulutus olla. Kuskil vast ikka lõpuks midagi näkkab. Et otsitakse väga spetsiifilist tüüpi, on otsingu aeg samuti loogiline.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Või siis on tegemist väga konkreetse suunatud konkursiga.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
              Või siis on tegemist väga konkreetse suunatud konkursiga.
              Mis loogika see on? Kui selline inimene võtta oli, siis miks mitu korda seda otsingut pikendatud on?

Kommentaar

Paljassaare Kalatööstuse AS töötajad streigivad. Põhjuseks siis põhimõtteliselt ettevõtte maksejõuetus.

Samal ajal otsitakse töötajad.

Ei tea, mis peaks kedagi motiveerima hetkel sinna tööle kandideerimast?
                Instagram

Twitter

Kommentaar

Mu kolleeg kirjutab teadusartiklit ja vajaks teie abi. Test võtab kokku alla kaheksa minuti. Palun, ehk leiate aega ja saate aidata ning toreda töö tegemiseks abiks olla.

Selgitus: vaatlen asesõnade kasutust põimküsilausetes ehk kõrvallauset sisaldavates küsilausetes, nagu Mis sa ütlesid, kes nädalavahetusel valves on? (Ma ei väida, et see lause on grammatiliselt õige ja kirjakeelne, aga ei ütle ka, et ta seda pole - õigekeelsus ei mängi selles testis rolli.) Idanema hakkas teema juba kaks aastat tagasi Hollandis õppides - germaani keelte puhul on taolisi lauseid palju uuritud, eesti keeles mitte.

Küsitluse leiab aadressilt https://docs.google.com/forms/d/1V1l...EXqd0/viewform.

Kuna vaatluse all on suuline kõne, siis olen sisse lugenud hulga lauseid, mille loomulikkust ma teil viie palli skaalal hinnata palun.

Küsitlus võtab aega alla 10 minuti ja seda peaks tegema rahulikumal hetkel, kõrvaklapid peas. Palun ärge videot tagasi kerige, et lauseid aina uuesti ja uuesti kuulata. Hinnang tuleks anda esmase kuulmise põhjal esimese sisetunde ajel.

Kommentaar

Your response has been recorded.
                    So self aware so full of shit

Kommentaar

Oota hetero mees ei võigi seda tööd teda?
                      Instagram

Twitter

Kommentaar

No seal poes pidid igasugused lelud olema.
                        Instagram

Twitter

Kommentaar

Minu meelest on see diskrimineerimine.

See, kuidas nad seda kontrollivad, ei taha teada.
                          Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                            Diskrimineerimine see on, aga mind küll huvitab, kuidas seda kontrollitakse. Ja kas ainult töövestluse ajal või tehakse katseajal üllatusvisiite ka.
                            No miks muidu kompleksite puudumist nõutakse?
                            Instagram

Twitter

Kommentaar

Lõpuks võimalus näidata, kuidas meediat teha tuleb

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Lõpuks võimalus näidata, kuidas meediat teha tuleb

http://www.ohtuleht.ee/733051/ohtule...sib-reporterit
                                A palju te pappi pakute?

Kommentaar

Working...
                                X