Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste iseloomustus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kirjutan ainult inimestest, kellega on olnud au mõni õlu ära juua ja paar vahvat fraasi vahetada, või kes on lihtsalt sellel või mõnel muul põhjusel meele sisse jäänud. Keda siin ei maini, neid pole veel olemas

Aff - Jumal ja Oku suur iidol. Isegi kui mõni mees tõestaks, et ta suudab mõduse peaga nii hästi palli taguda või korraga 22 pudelit õlut tassida, neist vaid ühe maha pillates, ei vähendaks see sinu väärtust, Aff-kallike, kohe mitte karvavõrdki. Viljandi folki ma ei mainigi

AiFo - Kõige toredam inimene maailmas. Nii südamlik, et ajab hirmu peale. Pange tähele, kui AiFo kurba nägu teeb, ostab Oku talle kõik maailma õlud ja veel mõne Valge Kure pealekauba ... kui tema lemmik seda muidugi soovib. Aifole meeldivad mustad kassid, SUFC ja purjus peaga CM-i mängida. Ja otse loomalikult meeldivad talle kitarrimäng ja Oku :P

Erxx - Erxx on sündinud supimeister ja talle meeldib pohmas peaga autoga sõita. Peale selle on tal kogu aeg Arsenali särk seljas Aga muidu on ta täitsa vahva vend ja kuigi Oku ta telefoninumbri ära unustas, ei unusta ta Erxxi mitte kunagi.

Indrek - Indrek on tavaliselt väga tasa ja vaatab pallimängu, kui ta on tulnud pallimängu vaatama. Tema ei joo nii palju ja ei karju nii kõvasti kui teised. Aga kui Sunderlandi tillukesed mehikesed suurele rohelisele muruplatsile jooksevad, võib ta hea etenduse korral isegi Senaatorit kallistada

Kaarel (Berg) - Noh Kaarlit on Oku vaid loetud korrad kohanud, aga leiab et vend on mainimist väärt. Kui tal nüüd sõjaväkke jäetud juuksed pähe hakkavad kasvama, siis võib ehk mõne õlugi juua :P

Kata - Kata on mitu korda purujohmas Oku tuju heaks teinud ja loodetavasti teeb seda edaspidigi. Kata on ingel ja üks parimaid purjus jalgpallifännide kantseldajaud keda Okul on õnnestunud tunda. Ja kui ta naeratab, läheb tuba ja õu valgeks

Kolmteist - Kolmteist joob rohelist viina ja läheb hästi kähku pöördesse :P
    Peale selle on tema elu unistuseks, et Butt lööks 27.minutil värava ja et Eesti koonids alati võidaks. Just Kolmteist oli see, kes pärast Balti karikat jommis Oku kenasti taksoga koju sõidutas ja seda ei unusta Oku mitte. Nii et Poola mineku ajal teeb ta kõik kenasti ja kuhjaga tagasi

Kosk - Kosk on nii sügav inimene, et ei suudaks ennast isegi kogu maailma õlledega täita. Peale selle on ta Oku suur sõber ja nad on nii mõnegi õlu koos ära joonud. Aga kõige vahvam pilt on ikka see, kuidas vastased 14 Hard Rocki joonud Koski eest põgenevad. Alles siis saad aru, et Kosk on Kunn

Kyps - Kypsi tunneb Oku veel väga vähe, aga Kyps on väga hea kaaslane jalgpallimängul. Peale selle on kõik AiFo sõbrad ka Oku sõbrad

LuaLua a.k.a. Reps - Võimatu vend. Jalgpallifänn, keda Oku tunneb kahtlemata kõige kauem, kõige paremini ja kõige intiimsemalt Repsi ei vahetaks Oku isegi kahe kasti Pilsneri vastu mitte. Repsile meeldivad ilusad tüdrukud, viin energiajoogiga ja kõvasti pidutseda. Ta kardab gaasipliite ja kasiinosid. Kui ta veel Newcastle fänn ka oleks, siis saaks ta Okult ühe kõva matsuga musi

Papa - Papa on see krutskimees, kes mängudel tuju loob ja laulugi üles võtab. Papale meeldib Lilleküla staadionil hirmkallilt suitsu teha ja talle ei meeldi mehed, kes fännide laululugusid ei tea või staadionil niisama nina nokivad. Vaat Papaga läheks luurele küll ... ja eks on käidudki

Senaator - Senaatorit ei tohi ööseks enda juurde kutsuda, sest ta joob siis hommikuni ja ajab nii rumalat juttu, et lapsed ei julge magama jääda. Ja kui keegi temast välja ei tee, hakkab ta nari teiselt korruselt alla kukkuma. Senaator on kõige muretum ja spontaansem tegelane, keda Oku oma huvitava elu jooksul on kohanud. Ta võib näiteks täiesti vabalt pooleks murdunud hamba SuperAttackiga suhu liimida ja siis õuna krõmpsutada. Senaatoriga ei hakka kunagi igav ja tundub, et ka temal ei ole igav. Senaator on vahva! :P
    League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Oh jah, mina ei tunne teist kedagi ja teie mind ka mitte, aga pagana huvitav on neid kirjeldusi lugeda. Mina olen vana inime juba, peaaegu 30:P, ja sellesse seltskonda ses mõttes ei sobi. Aga tore on siin ffoorumis! Carry on regardless.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Darren kirjutas:
        Aramis - temaga olen juba mitmeid aastaid tuttav. Mängib ise jalgpalli ja on suur Bayerni ja Saksa jalgpalli fänn. Mõistlik inime iseenesest. Prognoos: kui ta ikside kasutamise oma postitustes ära jätaks, siis on tulevikus valguskiirt näha küll.

Aramis: No ,kurat ,ma olen nüüd kolm-neli päeva harjutanud end mitte x-i panema ,aga see harjumus on ikka liiga sees.Lausa kohutav!Ja viga klaveris, sest käsitsi(pastakaga) ma nii ei tee (või vähemalt suudan seda kontollida).Mida teha? Kui aus olla ,tahaks ikka seda valguskiirt näha ,mida mulle lubati.

Kommentaar

.... to mcnamara....

by the way on siin palju isikuid kes vanemadki kui 30 ja isegi 40, mina ise näiteks ka juba 30 täis... nii et vanus ei ole jalkafännide juures nüid küll mingi piir..pigem vastupidi - jalkafännid on eatud!!!
          RummaBastards!

Kommentaar

Orginally posted by jansa

.... to mcnamara....

by the way on siin palju isikuid kes vanemadki kui 30 ja isegi 40, mina ise näiteks ka juba 30 täis... nii et vanus ei ole jalkafännide juures nüid küll mingi piir..pigem vastupidi - jalkafännid on eatud!!!
            Aamen selle peale
            Vänn

Kommentaar

Tsiteerin tänase Arteri aastahoroskoopi minu kohta: "Aasta esimeses pooles oled sa otsekui jalgpallur, kes sombuses sügisvihmas üksi staadionil triblab. Sulle tundub, et keegi et taha sinuga mängida ning sinu võitudele ei ela kaasa kuigi suur rahvamass".

Ma arvasin, et horoskoobid on rohkem sellised sümbolistlikud... aga see ju kirjeldab täiesti konkreetselt asja ära nii nagu ongi! Neetud, kust nad seda teavad!!! Selles lõigus on põhimõtteliselt kirjas minu senine life story.
              \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Orginally posted by greenday

Tsiteerin tänase Arteri aastahoroskoopi minu kohta: "Aasta esimeses pooles oled sa otsekui jalgpallur, kes sombuses sügisvihmas üksi staadionil triblab. Sulle tundub, et keegi et taha sinuga mängida ning sinu võitudele ei ela kaasa kuigi suur rahvamass".

Ma arvasin, et horoskoobid on rohkem sellised sümbolistlikud... aga see ju kirjeldab täiesti konkreetselt asja ära nii nagu ongi! Neetud, kust nad seda teavad!!! Selles lõigus on põhimõtteliselt kirjas minu senine life story.
                Vaat asi on tegelt niimoodi et nad panevad enam-vähem horoskoopi huupi, küll mõnel Eestimaa elanikul täpselt(või umbes)nii on...siis ta räägib seda edasi, siis vaatavad tolle tuttavad ka horoskoopi ja jälle mõnel ongi nii ja nii umbes edasi

Kommentaar

Aramis kirjutas: No ,kurat ,ma olen nüüd kolm-neli päeva harjutanud end mitte x-i panema ,aga see harjumus on ikka liiga sees.Lausa kohutav!Ja viga klaveris, sest käsitsi(pastakaga) ma nii ei tee (või vähemalt suudan seda kontollida).Mida teha? Kui aus olla ,tahaks ikka seda valguskiirt näha ,mida mulle lubati

Typoloogiadoktor Darren vastab: Ärra Aramis, teie probleemile on täitsa lahendus olemas. Kõigepealt võtke ette klaviatuur, eemaldage sellelt mõningad mittevajalikud plastmassasjakesed. Eemaldage ettevaatlikult klaviatuurilt kõik tähed peale X-i. Võtke kätte haamer, lööge seda X-tähega kurja plastmassjullat kogu jõust nii palju kui hingest tuleb . Lisage eelnevalt eemaldatud tähed klaviatuuri juurde tagasi.
                  Leidub ka teisi mooduseid: yhendage x täht klaviatuuril elektrishokiaparaadiga, kinnitage elektroodid endale pähe ja muudesse sobivatesse kohtadesse, vajutage x tähte prooviks paar-kolm korda. Ravi garanteeritud!

Lapsed, ärge seda kodus iseseisvalt proovige, kuisiis ainult siis kui teie vanemaid kodus pole

Kommentaar

Ja mina juba mõtlesin ,et äkki kerge aas-käoking aitab.Aga kui elekter, siis elekter. Siiani olen seda kyll kasutnaud ainult nakkusliku kiilaspäisuse vastu... aga tundub ,et ei aita.

Kommentaar

Orginally posted by okuzuna
                      Erxx - Erxx on sündinud supimeister ja talle meeldib pohmas peaga autoga sõita. Peale selle on tal kogu aeg Arsenali särk seljas
                      HMHM, oioi, see prognoos polnud mitte meele järele. Pohmas peaga ja Arsenali särgiga???

Kommentaar

Orginally posted by aiFo

noniih! aiFogi pani yhtkomateist kirja. umbkaudu 40 tegelast sai ära märgitud, miski 5-6 rafast jäi nimekirjast välja, paraku ei tule mitte kohe meelde, kes need olla v6iksid... vabandan. v6ibolla tundub m6nele alljärgnev jutt tiba moosine, aga no mis sa ikka inimese pihta sitasti ytled, kui saab ka hästi öelda... te olete toredad!!!

pRmt!
                        aif.

jaan
                        eesti radikaalseim cartoonarmy pooldaja, hingega asja juures. paraku vaatab vist kohati asju liialt mustavalgetriibuliselt... aga jaani suhtumine asjadesse on igati kadestamistvääriv... vaidlemine selle geordiega on omaette elamus – tema argumendid ajavad iga mackemi t6siselt elu yle järele m6tlema (aga mis seal salata, minevik soosib meid)

jaaniga on seotud ka minu elu yks kirkamaid hetki --- olympia hotellis koos niall quinni, kevin kilbane' ja shay giveniga... ok, see selleks. rääkides jaanist tuleb miskipärast meelde ainult positiivne, ehkki see geordie on mind viimase 3 aasta jooksul yksnes prygiga loopinud... ehhhh... aga eesti koondise fännina seal kaugel amerikamaal... ega see kerge ole... -- pRmt!
                        Esiteks on muidugist tore kui inimesed ka mind mainivad.

Aga no ega ma nii tige inimene ka ei ole. Kui Iiri m2ngu puhul s6braks saime, siis v6tsime ju inimese moodi 6lut koos, eksole. Aga kui Inglise asjadele jutt l2heb, siis no tere hommikust, ma ei n2e teist varianti oma k2itumiseks. Ja yleyldse on Berg minu arust tiba radikaalsem vend. Aga ma olen juba vana ka, niiet...
                        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                        The Special One

Kommentaar

tegelt olete te newcastle vännid mitte fännid. ma ütleks seda kaa et miks kui ma selle eest bani ei saaks

Kommentaar

Orginally posted by Jyrka

tegelt olete te newcastle vännid mitte fännid. ma ütleks seda kaa et miks kui ma selle eest bani ei saaks
                            Ytle siis l2bi lillede. T2itsa huvitab. Et ei ole m2nge vaatamas k2inud v6i, sellep2rast? Et ei ole sealt p2rit?
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Väikesed täpsustused enda kohta.Pole ma mingi St. Pauli fänn,mulle lihtsalt meeldib see õhkkond ja nende pooldajad.Kõige rohkem meeldib mulle nende sümboolika,loen ennast anarhistiks kes kuulub "Isamaaliit"-u ehk kui täpsem olla alustasin E.R.S.P.-st:Võib öelda ka "Rahvusradikaalne-anarhist".Juudid ahju ja neegrid koju.On ainult üks EESTI .Mitte ühtegi sammu ei tohi loovutada,kas surm või vabadus.õlu:
                              Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Orginally posted by kojamees

Väikesed täpsustused enda kohta.Pole ma mingi St. Pauli fänn,mulle lihtsalt meeldib see õhkkond ja nende pooldajad.Kõige rohkem meeldib mulle nende sümboolika,loen ennast anarhistiks kes kuulub "Isamaaliit"-u ehk kui täpsem olla alustasin E.R.S.P.-st:Võib öelda ka "Rahvusradikaalne-anarhist".Juudid ahju ja neegrid koju.On ainult üks EESTI .Mitte ühtegi sammu ei tohi loovutada,kas surm või vabadus.õlu:
                                www.kickitout.org
                                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Working...
                                X