Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kunagi ammu-ammu mul oli kassett Best B4 lauluga 'Armastan ma luuserit'. Iga mõne aja tagant hakkas venitama, siis oli vaja patakaid vahetada. Ükspäev just viisin mitukümmend vana patakat kodust minema, ajasid teised juba hapet välja. Seos selle lauluga puudub tegelikult. Piinlik lugu igal juhul.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Mul on teile aint üks sõna - NANCY. Eriti see hellalthoidmise lugu, mida ma teadsin peast, otsast lõpuni, une pealt. Tüüdap-ta-tüüdap.
Nappide pükste, kõrgete kontsade ja maruägeda boy londoni nokatsiga ei saanud ju mööda panna, väikese fitti erektsioon oli garanteeritud. Tra. Rakveres käisin kontserdil veel, mingi suvetuur ja nii. Kuus ginni ja pidu oli jõus. Niimoodi rokkisin, et sinise LMi pakk kukkus ruudulise pluuse rinnataskust välja. Või oli see Musta Kuuu ajal? Vat ei muista.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Me käisime sõpsudega igal Nancy kontserdil Tallinnas. Ükskord raekoja platsil smuugeldasime ennast lavale kõlarite alla. Ta tegi meile terve kontsert silma. Head ajad.
See pole ju võimalik? Enne ikka PSB ja Go West ja seejärel alles rinnahoidjateta Spaissid Uonnabiiga.
"go west" oli põnnina mu esimene lemmik, aga siis mul polnud esitajast aimugi -- esimese lemmikloomapoepoiste kasseti soetasin jupp aega hiljem. algklassides sai klassiõdedega ikka spaisside saatel puusa keerutatud.
Keskkool. Fakin' laulutund. Fakin' biitlid ja obladi-oblada. Iga laulutund. Senini nagu pavlovi koer kui raadiost see sitt tuleb, siis kohene okserefleks.
Suur-Karja (või on see tänav Väike-Karja, tunne kodulinna) muusikapoest New Kids on the Blocki kasseti ostmine. Mul vist on see roheline MK-60 kuskil siiamaani alles. Ooo-ooo-ooo, hangin' tough, Ooo-ooo-ooo, hangin' tough. LOL.
Ema poolt Bulgaariast Scorpionsi plaadi toomine. Hoiatus, et kellegile sellest ei räägiks, kuna Scorpions olevat Nõukogude Liidus keelatud. Winds (või oli see wings) of change salaja kuulamine. Püha Jeebus.
Hilisemast ajast. Panoraam diskoteek. 2 quick start. Miljon semi-kainet segast fännitari. Täiesti sassis vello99. Idee 1: trügida lava ette fännitaride keskele. Idee 2: Lava ette jõudnuna nõuda, et nad mängiksid vilkurit. Tagantvaates ei olnud Idee 1 ja 2 kõige mõistlikumad.
Last edited by vello99; 14.08.08, 15:25.
Põhjus: Mis parlament, panoraam ikka
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar