Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Unustamise teema :)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Unustamise teema :)

Siia teemasse siis unustamisega seotud juhtumised

Panen algatuseks paar tobedust...

Eile hommikul tüdruk helistas ja palus sügavkülmast kalafileed sulama võtta. Ok, no problems teen asja kohe ära, lähen siis kööki löön külmiku lahti ning mõtlesin, et ah teen enne ühe võileiva ja võtan klaasi mahla ka kõrvale. Teel tööle muidugi meenus, et sittagi ma midagi sulama võtsin

Teine lugu siis mingi kuu aega tagasi juhtunud kui tegime tüdrukuga diili, et viin talle peale tööd kodunt kitarri linna kuna tal minek kitarritundi. Jooksin siis kodunt kiiruga trammi peale ning ise jube rahul, et jõuan ikka õigeks ajaks kohale kuigi päris tihti hilinen. Sada meetrit enne kohtumispaika jõudmist meenus mulle aga midagi...võite ise arvata, kas mul oli kitarr seljas või mitte.
    Joga Bonito!!!

Järeldus: pole naist, pole unustamist. Edasi tegutse ise.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

just praegusest hetkest alates unustasin Reinu ära
      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Vii Mind Enda Juurde Täna
        Mööda Salajasi Teid
        Võta Kasuta Mind ära
        ära Oota Vastuseid
        Seisan Alasti Su Ette
        Rebin Ennast Ribadeks
        Seda Kõikke Ainult
        Ainult Unustamiseks

Kommentaar

Unustasin Red Hot Chilli Peppersi plaadi täna rendiautosse...
          Algselt postitas Maekas
          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

kui poodi lähen ja naine kodus ette loeb mida oleks väga vaja tuua siis just need asjad meelest mööda lähevadki
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
              ja meelde jääb ainult viru valge ?
              ei ole viinasõber erit ja hetkel üldse nüüd karsked eluviisid.nu poest saab ju peale alko palju muudki
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

unustasin tööjuures signa maha võtta...tra ei tea kas firma maksab väljakutse kinni või võtavad palgast maha

Kommentaar

Endal juhtunud selline asi, et läksin kord poodi, ostsin asjad südame rahuga ära ja kui maksmiseks läks siis polnud mul rahakotti, sest olin selle koju unustanud.

Kommentaar

Krt, meelest läks millest kirjutada tahtsin
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kui täna hommikul nägin resti peal pesu kuivamas, siis tuli meelde küll, mida mul paluti enne magama minekut teha.
                      DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

täna ununesid sokid töö juurde kaasa võtta
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ei tea, kus töötad ja mis selle tööga kaasnevad, aga kas sa läksid siis paljajalu tööle?
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitas taku*
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

sandaalidega lähen ja tulen...
                            töö määrib ja on ulme, seal muud riided pluss kinnised papud suht huinjaa oli, ütlen kohe ära!
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ma ennist mõtlesin, et lasedki mingite sandaalidega tööle ja seal paned ülikonna ja kingad jalga, aga nüüd sa täpsustasid ja ma mõistan su unustamise tähtsust.
                              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                              Algselt postitas taku*
                              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                              X