Aga kelle tisse ma siis veel vaatama peaksin? Ikka iseenda!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kelle tisse sa hetkel vaatad?
Collapse
X
-
Ma kutsuks vaatama, aga tegelt on selline Harju keskmine, nii et väga ei ole mõtet.Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustkui karvased tissid sul on?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Ei, ma meeldin endale sellisena nagu olen.Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMis muidu sellest arvad? Tahaksid karvasem olla?
Teemasse kah vahepeal:
Vabandust, et teema ära rikkusin mõne jaoks.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust.. ma vahi nüid omma sekretäri omi ...
Pilti, palun!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Pilti tegid v?Algselt postitas lock Vaata postitustMa käisin nv maal ja ma nägin naabrinaise tisse
Kommentaar
-
See ei lähe sugugi loogiliselt kokku. Ja no tnx. gmilfid pole minu teema.Algselt postitas lock Vaata postitustei jõudnud. Naine tegelt oli suht vana (kuskil 65), aga rinnapaar oli küll ilus
.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar