Algselt postitas sicmic
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Politsei-kas hea või halb????
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSen saatis Tohvri perse ja siis tulid mendid.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustPoisid paneme rahad kokku ja saadame Budulojuse Viiratsi külalistemajja.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Politsei tahab kahele fännile määrata staadionikeelu
Eelmisel neljapäeval Lillekülas toimunud euromängul puhkenud tüli politsei ja vutifännide vahel võib lõppeda sellega, et politsei keelab kahel juhtival Eesti fännil tulla staadionile 20. augusti sõprusmängul Eesti — Malta.
“Hiljutise seadusemuudatusega on politseil õigus kehtestada isikule teatud kohas viibimise keeld,” sõnas Põhja politseiprefektuuri analüüsi ja planeerimisbüroo ülemkomissar Einar Lillo, kirjutab SLÕhtuleht.
Politsei kaalub staadionikeelu määramist Flora ja Eesti koondise fännidele Toomas Kalmetile (hüüdnimi Rootsi Kunn) ja Marek Ventšikovile (hüüdnimi Senaator), kes süüdistasid päev pärast Flora-Djugardeni mängu politseid fännide peksmises.
“Roppused, rassism ja vaenu õhutamine on staadionil keelatud,” põhjendas Lillo, kelle sõnul ei ole staadion koht, kus oma viha välja elada.
“Politsei peaks aru saama, et jalgpallifännid pole samasugune seltskond nagu Otepää suusapublik,” arvas aga Kalmet, kes soovitab vaadata, kuidas mujal maailmas vutifännidega käitutakse.
alikas:TELFI
Kommentaar
-
Tead kah mis asjus politsei seal poes käis?
Haiged inimesed kes käivad pildistamas valesti parkijaid,ning riputavad kuhugi netti üles......perse tahad midagi ära teha siis mine juhi juurde ja ütle talle näkku,see ehk parandaks miskit.Aga ei.....julgust ei ole,äkki saab peksa.
Politseist ja turvameestest võib ju aru saada kui väljakutse peale tulevad lennuga kohale ja jätavad auto uksele võimalikult lähedale.....proovi ise mingit tõmblevat narkarit teisele poole parklat lohistada.
Tean küll et vana teema,aga siin eelkõnelejatele kes politseid maha teevad....no tra ükski politsei ei tule sulle ilma põhjuseta nina alla tõmblema ja trahvi tegema,ju olete ikka ise välja teeninud.Ilma helkurita liikujale on mõtetui trahv või???Mees sa ise oled mõtetu.....tahaks näha mis näo sa siis teed kui ma tulen ja 90km/h su perse alla ajan!?Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitust
Vaatasin täna postimeest ja voila, meenutas kahtlaselt minu mobiiliga tehtud pilti. Kuna see on mul Orkutis ka üleval, ju siis keegi lükkas üles.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustOu, kes minu pildi ilma loata netti üles toppis???
Vaatasin täna postimeest ja voila, meenutas kahtlaselt minu mobiiliga tehtud pilti. Kuna see on mul Orkutis ka üleval, ju siis keegi lükkas üles.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar