hetke teemasid võite edasi teha ekuli foorumitesse
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Teemade kustutamisest
Collapse
See teema on kleebis.
X
X
-
-
Kommentaar
-
-
Apelsinisööjate rõõmupäev on käes. Hommikuks avan moderaatorite poolt kustutatud teemad ning liigutan need uude alamfoorumisse "Läbu". Palju õnne!Toetan täielikult moderaatorite tegevust. Ainuke mure, et see läbu näib nüüd tungivat teistesse alamfoorumitesse.
Peagi tuleb foorumite jaotuses mitmeid muudatusi. Ehk teeme siis ka läbu jaoks eraldi koha, kus saab teisi häirimata arutada, mitu apelsini keegi päevas sööb.
Moderaatoritel on õigus mistahes Off topicu teemasid sinna ümber tõsta. Loodetavasti jõuate isekeskis otsusele, milliste teemadega nii teha tuleks.Kommentaar
-
kas neis teemades olevad postitused lahutatakse automaatselt olemasolevast skoorist maha või hakkab tingimus kehtima neile postitustele, mis tehakse juba uude alamfoorumisse?Kommentaar
-
Postitused lähevad automaatselt maha, aga hetkel "maksis" see Estonile ainult ühe postituse.
Eks näis, millise joone moded võtavad ja kui palju teemasid siit veel läbusse lendab. Minu poolt igatahes tänaseks over and out, sööge apelsine ja ärge unustage sellest kirjutada.Kommentaar
-
-
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
Kommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
manuaalselt saad sa enne viimaste postituste vaatamist topeltklikiga ebavajalikud alafoorumid loetuks märkida. a muidu oli alafoorumi ignoreerimine ka varem åleval ja huvitaks ka mind.
btw kas alafoorum vöi alamfoorum?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar