Kustuta kõik teemad ära...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Teemade kustutamisest
Collapse
See teema on kleebis.
X
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer... -
oletame, et ma postitan teema, mille mõttetusest saan aru 15 minutit hiljem ja ma tahan sellest lahti saada... mida ma teen?
kas see oleks väga halb kui teema loojal oleks õigus ise kustutada seda?When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.Kommentaar
-
-
Vanas foorumis vist isegi oli selline süsteem, a mu meelest ei olnud see ka kuigi hea, et teema looja äkitselt sai kaotada kõikide teiste postid koos teemaga. Ehk peab häbis edasi elama jah ning äärmisel juhul võid kõik oma postid ära muuta mingiks rändombrändoniks.Kommentaar
-
need olid ilusad ajad Estoni jaoks. Chelseavennad käisid graafiku alusel oma lemmiklubi teemale armu imemas«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
Pöördun härra Konna poole palvega vaadata üle teema "Rumalad küsimused ootavad vastust" paiknemine foorumis. Ning kui hr. Konn leiab, et on tehtud ülekohut selle tõstmisega läbusse, siis edasise tegevusena ootan selle pidulikku taasavamist off-topic alafoorumis. AitähKommentaar
-
ma süveneda ei jõua, aga kunagi oli Rumalate küsimuste pagendamise põhjuseks teema Abi olemasolu. kui sa kinnitad, et Rumalad küsimused on nüüdsest täis puhast kvaliteeti, mis eristub muust läbust nagu briljant sitas, siis võib ta vabalt tagasi kolida.Jack of all trades, Master of nunsKommentaar
-
erilist mõtet ma selles ei näe, aga ega meil siin nüüd terror ka ei valitse. nauditagu!«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar