Savisaar tegi juba öölaulupeo maha et uimane üritus.miks kaitsepolitsei ei võta seda tonti vahi alla kuna ta ju ohtlik meie riigi iseseisvusele
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Märkamisaeg
Collapse
X
-
näksi noksiAlgselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustKuulge idioodid. Äkki rahuneksite kõik maha natuke oma super-patriootsusega?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Väga väga väga lahe oli. Eriti hea oli laulda/kuulata viimaseid isamaalisi laule. Suur osa laulis kaasa. Loodan väga, et selliseid üritusi tuleb veel ja veel.
P.S. Politsei oli üritusega ka väga rahule jäänud. Kogu 70 000+ inimese kohta tuli ainult 30 rikkumist ning needki olid enamus parkimisega seotud...
Kommentaar
-
noo mina olin kaa sinisärkAlgselt postitas urmar Vaata postitustMulle tundus, et Sen sattus ka korraks ekraanile. Mingi sinisärk oli.
äkki sain ka telerisse
tegelt kas seda ei saaks kusagilt videolt uuesti vaadata?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kuule oli jah, koos otepää kõrilõikajagaAlgselt postitas urmar Vaata postitustMulle tundus, et Sen sattus ka korraks ekraanile. Mingi sinisärk oli.
Istusime kohe seal presidendi taga 2 rida
VIP
Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
küll ta varsti netti tilgub. lühivariant on ka laupäeval 1905 teleekraanil.Algselt postitas zaz Vaata postitustnoo mina olin kaa sinisärk
äkki sain ka telerisse
tegelt kas seda ei saaks kusagilt videolt uuesti vaadata?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar