Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Mina enam Hesburgerisse ei lähe
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas jamesblake Vaata postitustEi tea, kuidas Tallinnas, ent Pärnu Hesburgerid on küll suhteliselt räigelt kanatanud selle ussiskandaali tõttu, möödun neist igapäevaselt ning silma järgi ütleks küll, et vähemalt poole vähem rahvast kui varem on neis pidevalt.
Mul ei tulnud uss meeldegi ja ostsin burgeri. Salatit vahel polnud, mistõttu siis vist ka ussi mitteMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Oli täna vaja kiiruga väike amps võtta. Hüppasin Kalamaja bussipeatuses olevasse tiblade poodi ja tellisin ühe salati, kohukese ja paar pirukat. Ühe piruka tõmbasin juba koduteel kerre, oli täitsa maitsev. Kodus hakkasin salatit sööma, siis see oli küll suht sita maitsega. Vaatasin karbi peale ja seal kuupäev 27. juuli (ehk siis 3 päeva üle juba). Suht närvi ajas rsk, kimasin poodi tagasi ja nõudsin raha tagasi. Uuesti kodu poole liikudes hakkas mõte tööle, et äkki on kohuke ka üle aja läinud. Jõudsin koju ja kohukesel kuupäev 26. juuli. Pljäää, no see ajas juba täiega närvi. Kimasin uuesti poodi ja lõin selle sitanikerdise letti. Kui salati puhul tädi eemaldas vana kuupäevaga salati letist ning andis mulle ilusti vabandades raha tagasi, siis kohukese puhul hakkas ta kuupäevi uurima ja pakkus mulle vastutasuks 27. juuli kuupäevaga kohukest või võimalust osta Karums'i kohuke 15 sendi eest. Täiesti perses no!!! Natuke räuskasin veel, siis tädi andis lõpuks kiiruga 40 senti tagasi, kuigi letihind oli 35 senti - asi seegi...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustOli täna vaja kiiruga väike amps võtta. Hüppasin Kalamaja bussipeatuses olevasse tiblade poodi ja tellisin ühe salati, kohukese ja paar pirukat. Ühe piruka tõmbasin juba koduteel kerre, oli täitsa maitsev. Kodus hakkasin salatit sööma, siis see oli küll suht sita maitsega. Vaatasin karbi peale ja seal kuupäev 27. juuli (ehk siis 3 päeva üle juba). Suht närvi ajas rsk, kimasin poodi tagasi ja nõudsin raha tagasi. Uuesti kodu poole liikudes hakkas mõte tööle, et äkki on kohuke ka üle aja läinud. Jõudsin koju ja kohukesel kuupäev 26. juuli. Pljäää, no see ajas juba täiega närvi. Kimasin uuesti poodi ja lõin selle sitanikerdise letti. Kui salati puhul tädi eemaldas vana kuupäevaga salati letist ning andis mulle ilusti vabandades raha tagasi, siis kohukese puhul hakkas ta kuupäevi uurima ja pakkus mulle vastutasuks 27. juuli kuupäevaga kohukest või võimalust osta Karums'i kohuke 15 sendi eest. Täiesti perses no!!! Natuke räuskasin veel, siis tädi andis lõpuks kiiruga 40 senti tagasi, kuigi letihind oli 35 senti - asi seegi...Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Tra. Paar kuud tagasi ostetud just mitte kõige odavama käekella kuupäeva ja kellaaja timmimise nupp on lampi ära tulnud ja kuhugi kadunud.Täna poes siis selgus, et kella eenduvatele osadele garantii ei kehti. Pakuti, et saadetakse kell Šveitsi tehasesse parandusse, transpordi ja parandusega seotud ca 40€ kulu peaksin aga kandma mina. Tundub, et järjekordne tarbijakaitse teema on tulemas...
Kommentaar
-
Soovitan nendega vesteldes mainida tarbijakaitset, see paneb neid mõtlema.
Eriti halva teeninduse kogemust vöin jagada sellisest ettevõttest nagu (Gps Tallinn OÜ) - http://www.garmingps.ee/, kes püüdis mulle selgeks teha, et GPS-kellaga komplektis olnud pulsivöö ei kuulu garantii alla ning üleüldse olen ma neile tagasi toonud kellegi vana ja kasutatud rihma ja tahan nüüd uut saada. No tõesti! Klient pidavat olema kuningas, aga kindlasti mitte selles Mustika keskeses olevas esinduses. Viide tarbijakaitsele pani neid ümber mötlema ja natukenegi taltuma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar