Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Peeter I
    Eesti koondislane
    • Jul 2009
    • 3107

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    stiilidest.
    Üks päev mõtleisn, et R2s pole vist üldse Reaggeton ja co kastmes saadet, Bashment ei loe.

Kommentaar

• Intertoto
      U21
      • May 2021
      • 720

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
      Üldiselt võib arvata, et kuna inimestele pakutavat audiomaterjali ja ka neid "ajakirjanikud räägivad asju"-saateid on nõnda palju, siis kuulatavus langes ka Lepik-Himma ajal. Lisaks kõigele polnud nad ka nii polariseerivate tüüpidega, et raske näha, et nende pealt sai kuulatavus tõusta. Toredad ja targad inimesed, aga, noh, kuidagi silma paista, keeruline.
      seesama Himma oli viimases "Laseris" R2 õhtuse vööndi ärakaotamise teemal uskumatult ülbe ja üleolev.

Kommentaar

• Daz Booob
        naughty by nature
        • Sep 2003
        • 11838

Lepik on ju vaoshoitum Moora.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Peeter I
          Eesti koondislane
          • Jul 2009
          • 3107

Kui R2-st väheke juttu, siis loomulikult ka Saaremets suuremalt pildis, aga tema ise ju eetrist ei kaduvat.

Kommentaar

• Daz Booob
            naughty by nature
            • Sep 2003
            • 11838

Hetkel paistab asi välja nõnna, et täna võetakse maha õhtu ja... millepärast peaks riiklik raadio konkureerima erakateg... et nuh, järgmine samm on juba r2 sulgemine.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Puhtalt tunnetuse pealt, siis jah.

Kommentaar

• El President
                Eesti koondislane
                • Nov 2001
                • 2405

helistad pühade ajal tasuta perearsti nõuandeliinile. sealt soovitatakse lapsele retsepti saamiseks helistada Confido lühinumbrile, kus kõneminut 2,50. helistad siis sinna, kuulad pika mitmekeelse teavituse ära, et tasuline jne. ja siis saad teate, et kõik arstid on hõivatud. ja nii kolm korda järjest. tasuta perearsti nõuandeliini teenindab riigi kulul samuti Confido. tundub päris tulusa skämmina.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                  Meeskonnaliige
                  • Apr 2004
                  • 10334

Cirkle K.
                  Uus ametikoht, uus tanklakett, mille kaarti vaja (miks need ühe korporatsiooni sees erinevad peavad olema, on ka muidugi ha küsimus). Telliti kaart. See tuli poolteist nädalat. Omniva kuller tõi ära. Nüüd ootan juba üle nädala PIN koode, mis tuleb tavapostiga.
                  Raamatupidaja on veits pissed ohv juba mu tsekimajanduse peale.
                  Esimese eesti probleemid, aga kuidas 2024 ühe kaardi saamine on mingi varsti kolm nädalat kestev protsess, jääb veits arusaamatuks.

Kommentaar

• Peeter I
                    Eesti koondislane
                    • Jul 2009
                    • 3107

Teiia tv rakendustes (inspira+, hbo jne) kadunud see" viimati lisatud", üks X-i kasutaja jagas sama muret, temale saadetud vastus:

image.png

Kommentaar

• Daz Booob
                      naughty by nature
                      • Sep 2003
                      • 11838

Neste kaotab kliendikaardid ning hakkab müüma kütust kliendikaardi hinnaga. Teised tanklaketid tõmbavad seepeale kütuse hinnast 25 senti alla.

KartellI pole.

Kommentaar

Töötlen...