Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tõehetk

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tõehetk

Mis mulje on teile see saade jätnud ja kas ise oleksite nõus osa võtma sellest mängust.kuidas küsimused meeldivad,ise arvan et kõige karmimad küsimused puudutavad ikka suhteid ja ei imestaks kui nii mõnigi suhe selle saatega läbi saab.
    3
    Jah osaleksin
    66,67%
    2
    Ei, liiga palju on kaalul
    33,33%
    1
    Jah,kui ei oleks li
    0,00%
    0
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Tra see teema juba on nahhui

Kommentaar

superbudu. aplodeerime seistes
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Kustuta nüüd oma esimene postits ära, budu "ma-olen-kiirem-kui-tuul" lojus.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

pange lukku.vabandan kuna ei teadnud et see juba olemas!!lähen panen paela
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            pange lukku.vabandan kuna ei teadnud et see juba olemas!!lähen panen paela
            Kustuta oma esimene postitus siin teemas ära ja siis kaob ka see teema.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Kustuta oma esimene postitus siin teemas ära ja siis kaob ka see teema.
              ei lase kustutada.kustutage see teema palun ära ja rohkem ei tee ühtegi teemat.
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                rohkem ei tee ühtegi teemat.
                jäädvustan
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Esmalt vali edit, siis vali kustuta ja siis pane veel "linnuke" kustuta postituse ette ja ongi OK. See viimane samm jääb sul tegemata.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Esmalt vali edit, siis vali kustuta ja siis pane veel "linnuke" kustuta postituse ette ja ongi OK. See viimane samm jääb sul tegemata.
                    küsimus oli kunagi üleval ja minu meelest saab teemat kustutada/teema nime muuta ainult mod paneelist.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                    X