Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

USA Presidendivalimised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kahju, et ta selline poolevereline tõmmu on oleks võind ikka olla totaalne öötimo, aga praegu on selline hämarikutimo.

Aga mina olen ka tulemustega rahul.

Kommentaar

palju õnne ja sirget selgroogu! Lihtne ei saa Obamal olema...
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Ei saa teist aru.
        2. Miks see, et Obama jällegi teab midagi Eestist ja ütleb selle ka välja, on "odava populaarsuse" otsimine? Kui Obama ütleks nagu keskmine ameeriklane, et mis kuradi Eesti, ei huvita mind mingid Eestid karvavõrdki - kas sel juhul vääriks ta paremini presidendiametit?
        Nagu mina asjadest siin maamuna peal olen aru saanud, on 3-st kahe riigi presidendid on endised USA kodanikud (ok, ühe ekspresident). Seega on nendes riikides kindlasti ka suur tähelepanu USA presidendivalimistel ja kõrgem riigipoliitika kergelt kallutatud. Lisaks ei leia ma, et Balti riigid oleksid võimelised olema USA ja teiste tema suurte liitlaste "tähtsad strateegilised partnerid". Me ei suuda ise oma õhupiirigi kaitsta.
        Odava populaarsuse all mõtlesin seda, et kiites ja mainides oma pisikesi ja vaeseid partnereid, tunnevad need end olevat Suure Sõbra tiiva all. Samas on need pisikesed riigid nõus pikendama oma välismissioone maakera kriisikolletes ja sinna ka lisasõdureid saatma, kui Suur Sõber või NATO seda soovib. Sellest jällegi tingituna saab ellu viia lubadused tuua omad pojad kriisikolletest tagasi koju. Seda ilma, et väheneks USA-le alluv sõjaline kontingent Iraagis/Afganistaanis.
        Kokkuvõttes tundub mulle, et kuigi Obamat süüdistatakse nõrgaks sise- ja välispoliitikuks olemises, on ta vägagi tugev maletaja. Või olen mina konspiratsiooniteooria-usside poolt läbi näritud.
        lahinguväljal kohtume, raisk!!!

Kommentaar

Kahju .

Kommentaar

Väga kahju, et Obama sai presidendiks. Nüüd hakatakse tibladega mingit mõttetut diplomaatiat ajama, millest mitte sittagi kasu pole

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
              [vali suvaline postitus]
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                Väga kahju, et Obama sai presidendiks. Nüüd hakatakse tibladega mingit mõttetut diplomaatiat ajama, millest mitte sittagi kasu pole
                Riigiteadlane ja välissuhete ekspert Shermann.

Kommentaar

seda kindlasti

Helme: Obama jääb Venemaa vastu lahjaks

Kommentaar

Silvio avaldab arvamust uuest presidendist.

Silvio Berlusconi, the Italian prime minister, offered his own particular form of praise today for America's president-elect Barack Obama, describing him as "young, handsome and tanned.''

Belusconi, who is known for his regular off-key remarks, subsequently claimed to be joking after he spoke of Obama at a news conference, following talks with the Russian president, Dmitry Medvedev.
                    When asked by a reporter about the future prospect of US-Russian relations, Berlusconi referred to the youth of both leaders - Medvedev, 43, and Obama, 47 - which he said should make it easier for Moscow and Washington to work together.

He then continued: "I told the president that [Obama] has everything needed in order to reach a deal with him: he's young, handsome and tanned."

Kommentaar

Algselt postitas Iceman
                      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Working...
                        X