Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vanavanemad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vanavanemad

Minu vanaisa piparmünditee ja vanaema porgandikook on parimad

Vanaisa ostis uue plasmateleka omale , nüüd räägib ,et tal on kodus kinumaja.
    Veel on tal oranš mosse ,mille ta mulle üks päev pärandada lubas.Ütles ,et ainult siis kui ma luban ,et ma seda vanarauaks ei vii.

Mu vanaisa on parim

(vanaema on üpriski kaasaegne ... )

Vanavanaema räägib koguaeg vene keeles muga , unustab koguaeg ,et ma ei saa aru vene keelest.Siis ta saab hästi kurjaks kui vanaisa teda põllu peale kartulit võtma ei lase ja läheb tuppa kolmekäigulist lõunasööki tegema.
    Last edited by Mmmerka; 14.12.08, 20:13. Põhjus: See ,et ma mõtlesin ,et läbusse oleks üsna kohatu oma vanavanematest teema teha
    My daddy was a bankrobber

minu vanaemal on luuaload ja vanaisa on poolhull

Kommentaar

Algselt postitas Mmmerka Vaata postitust
      (vanaema on üpriski kaasaegne ... )
      täpselt nagu mul. Läptopid, skaibid, msnid, g-mailid, dvd mängijad, videokaamerad, viasatid jms. Ja kui ma mõnikord maale satun, siis ma pmslt kogu õpetan talle kuidas üht või teist asja teha

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
        täpselt nagu mul. Läptopid, skaibid, msnid, g-mailid, dvd mängijad, videokaamerad, viasatid jms. Ja kui ma mõnikord maale satun, siis ma pmslt kogu õpetan talle kuidas üht või teist asja teha
        Mu vanaema ikka messib mulle igapäev , kutsub sööma mind

Kommentaar

Tehnika omapärasid on üpris vahva nendele seletada. Eriti vanaemale.

Kommentaar

minu vanaema oskab peast ruutjuurt võtta. teie omad oskavad ka võibolla näiteks 4'st või 9st, aga minu vanaema oskab ka 3'st või 5'st. kui te selle fakti impressiivsusest aru ei saa, siis olete te idioodid.
            Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

normaalne, kui suure täpsusega?

Kommentaar

Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitust
                minu vanaema oskab peast ruutjuurt võtta. teie omad oskavad ka võibolla näiteks 4'st või 9st, aga minu vanaema oskab ka 3'st või 5'st. kui te selle fakti impressiivsusest aru ei saa, siis olete te idioodid.
                Kui ta 19'st ka oskab ruutjuurt võtta, siis on ta mu iidol.
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Ajakiri Rutt

Nüüd väljas uus ajakiri Rutt eakamtele prouadele. Puhu oma vanale 04-le elu sisse ja võta menopausist viimast.

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
                    Nüüd väljas uus ajakiri Rutt eakamtele prouadele. Puhu oma vanale 04-le elu sisse ja võta menopausist viimast.
                    Hahaha , mu vanaema lööks mu maa alla kui ma talle sellise ajakirja peaks viima

Kommentaar

Working...
                    X