Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuna mina olen parima teema ehk ebaterve huumori kõige sagedasem postitaja, siis paluks mulle ka teine pudel valmis panna. Mulle meeldib kõige enam Kellukese limps.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Pudeli saavad kõik punases kirjas kasutajad.
    4-pakk. jee!

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    Kvaliteethuumori eriauhind: jyrka
    Sain ainsa, mis loeb.

Oodake mida? Parim postitaja lorenzo?! Kes?!

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Nüüd võib sind aupaklikult tänada selle toreda kokkuvõtte eest!

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Individuaalseid kategooriaid ma mõistagi ei arvestanud, aga kui see kedagi huvitab, siis:

Ebaõnnestunuim postitus: Kahjuks ei õnnestunud naljakas olla ( http://foorum.soccernet.ee/showpost....&postcount=180 )
    Aasta fail: Ei jää ka Beaf medalita ( http://foorum.soccernet.ee/showpost....0&postcount=16 )
    Suhtekorraldus: http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=6443
    Sündmus: BillyT ja tema pilt jne kogu möll
    kõige asjalikum postitaja: Kuno
    Johannes Aaviku nimeline eripreemia kõige ilusama eesti keele kasutamise eest: ballack
    Joel Seinfeldi nimeline eripreemia suurimale perverdile: dannar
    urmari nimeline eripreemia suurimale Aivar Pohlaku perselakkujale: urmar
    Peeter Võsa nimeline eripreemia sisukate sõnavõttude eest: budulojus
    Adolf Hitleri nimeline preemia kõige vihasemate sõnavõttude eest: Rootsi Kunni korvpalli teemased kirjutised
    Raul Vellbaumi nimeline preemia kõige häirivamale läbustajale: Mmmmerka ja Celticu piff
    Natalie Portmani nimeline auhind kõige kenamale foorumlasele: billy_t
    Brad Pitti ja Angelina Jolie nimeline auhind kõige armsamale paarile: pedro ja Ojamaa
    Lisaks veel eriauhind, milleks on puuklaviatuur, see läheb Kaitzile. Kõige rohkem kirjavigasid ühes postituses.
    Kõige järjekindlam tsiteerija: Celtsikk
    Kõige suurema potensiaaliga tolad: tofoa, flameas, WeThePeople
    Suurimad tissid: mmmerka
    Kõige heterom ManKu fänn: janK
    Kõige Materazzimad Gattusod: Saarlane, Jasper, Maarek, eika
    Kõige asjalikumad foorumlased: dannar, Daywalker, sleepwalking, budulojus, smörgåsbord
    Kõige ebastabiilsem foorumlane: Põnn
    Kõige koledama avatariga postitaja: Tann
    Kõige rahulikum vend: kasper
    Aasta parim otsus: läbu tegemine
    adolf hitleri nimeline tulevase naisepeksja rüütlirist: Ballack ja ülejäänud hitlerjugend
    Foorumi suurimad e-munad ja e-noks: eston, rein, taku*
    Kvaliteethuumori eriauhind: jyrka
    Special mention: БИЛЛИ Т
    Aasta blogilingileidja: vello99
    aastaluule: Tofoa
    Aasta pervert: Dannar
    + Aasta poeet: Tofoa
    Koledaim avatar: Tann, Mazz
    aasta türilane: erxu
    Kõige sõbralikum ja rahumeelsem postitaja: Kasper
    Kõige tähelepanelikum postitaja: smörr
    Kõige romantilisem postitaja: smörr (paar märksõna: tüdrukute juuksepatsid, kassid, Beirut)
    Kõige asjalikum ja ühtlasi sümpaatsem naispostitaja: yheksa (need vallatud „ö“-d)
    Kõige mesikeelsem postitaja ja suurim naistemees: cannu, kes ei pelga saada siinsete sookaaslaste hukkamõistu osaliseks sellega, et ei püüagi igal võimalusel foorumi-piigadele rõhutada, et need justkui valesse kohta sattunud ja seetõttu kuidagi oma soo esindajatena läbikukkunud või vähemväärtuslikud oleksid, vaid hoopis vastupidi – musi, cannu!)
    Kõige totaalsem muutuja (ehkki mind ära ei petnud): ballack, kes hakkas mingist hetkest järsku harrastama hulka leebemat väljendusstiili, lisama naerumärke oma postitustele ja justkui teiste poolehoidu otsima - teagi, kas nii mõjus mõni naisterahvas või hea tablett, igatahes tundub, et nüüd sai see mõju jälle otsa
    Kõige parem nimevahetus: Peppone > smörgåsbord (uus nimi rõhutab hästi kasutaja isikupära)

Pudeli saavad kõik punases kirjas kasutajad.
    Last edited by mazz; 05.01.09, 03:11.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Nüüd, kui kuninganna ja tema kasupoeg on oma sõna öelnud, saabub õukonnanarril aeg hääletuse tulemused ette lugeda.

Hetkeline entusiasmi puhang aitas mul kokkuvõtte teha, kuid see on tunduvalt raskem ülesanne kui algselt näib. Vigu võib esineda, aga mitmes kohas olenevad tulemused ka lähenemisest. Ma arvestasin igatahes kõiki hääli (kui ei olnud just samas kategoorias mitu häält ühele kasutajale) olenemata sellest, kas tehti nalja või nimetati parimaid hüüdnimedega. Nii palju kui pihta sain, võtsin kõik arvesse. Ka iseendale antud hääled.

Parima postitaja ja suurima jobu kategooriates sai eraldi välja toodud nime eest kolm punkti ning top5 sekka mahtumise eest ühe punkti. Kõikide kategooriate juures toon välja need, kes teenisid vähemalt kaks häält.

Eniveis, parimad ja halvimad 2008:

Parimad postitajad: lorenzo 14, dannar 14, eston maravilha 14, smörgåsbord 13, Jürvi-Hool 10, Martin 8, vincent 7, Kasper 7, Tanel 6, zaz 5, PraS 5, rohelineKonn 5, fitti 5, budulojus 4, cannuman 4, Epic 3, Maarek 3, Jasper 3, mcnamara 2, SleepWalking 2, vello99 2
    Suurimad jobud: urmar14, budulojus 13, Uuu 10, Calva 9, ballack 8, Tofoa 6, SixtySix 5, Jürvi-Hool 4, PraS 3, yheksa 3, JanK 3, cannuman 2, eston maravilha 2, Glasgow Celtic FC 2, kaitz 2
    Parimad teemad: Ebaterve huumor 7, toredaid pilte 3, Totsid, totsid, totsid, totsid! 2, Veits nalja 2, mis seostub pildiga... 2, Greenday 2
    Nõmedaimad teemad: Mida hetkel kuulate? 3, Seitsmenda klassi lõpuläbu 3, offtopic 2
    Parim postitus: terroribanaani monoloog 4
    Nõmedaim postitus: Ükski postitus ei teeninud mitut häält.
    Naljakaimad postitajad: eston maravilha 5, Jürvi-Hool 4, Kuivik Banaan 2, smörgåsbord2, taku* 2
    Naljakaim postitus: Ükski postitus ei teeninud mitut häält.
    Kõige targemad postitajad: mcnamara 2, Blue Rock 2, rohelineKonn 2, fitti 2, Raivo19 2
    Kõige enam närvidele käivad postitajad: budulojus 6, urmar 2, Glasgow Celtic FC 2
    Kõige jäärapäisemad postitajad: urmar 7, ballack 3, cannuman 2, pedro 2
    Kõige ropumad postitajad: taku* 13, Uuu 2
    Kellega ei minda mitte kunagi koos luurele? urmar 3, budulojus 3, dannar 2, Uuu 2
    Foorumlased, keda tahetakse kõige enam kohata: smörgåsbord 4, dannar 3, Mmmerka 2, billy t 2
    Kõige optimistlikumad postitajad: Kuno 8, VapruseKaru 2, terroriBanaan 2
    Kõige pessimistlikumad postitajad: mcnamara 3, Sats1 3, zaz 2
    Parimad uustulnukad: Mmmerka 8, Gairi 2, smörgåsbord 2
    Keda igatsetakse? Ch1ller666 3, uvv 3, Rein 2
    Kõige fännimad fännid: Kasper 8, -RoMaRiO- 8
    Kõige vaimukamad postitajad: eston maravilha 7, smörgåsbord 3, Jürvi-Hool 3, dannar 3, taku* 2
    Kõige iroonilisemad postitajad: eston maravilha 12, Jasper 3
    Kõige seksikamad postitajad: billy t 7, Mmmerka 4, Diana 4

Kõik võitjad saavad lisaks kuulsusele auhinnaks vastavalt vanusele kas pudeli limpsi või õlut. Lunastada saab seda ainult Soccerneti suvepäevadel.
    Kas me saame Marioga mõlemad pool pudelit või mõlemad omaette pudeli?

Ja juhiks veel tähelepanu ka sellele, et kas lugesid tõesti ainult etteantud kategooriad? Kui nii, siis järgmisel aastal tuleb paluda rohkem kategooriaid, sest ma arvan, et praegu jäi üks auhind saamata Dannaril, sest ma usun, et ta sai vähemalt kaks häält "Aasta perverdi" kategooriasse. Ja kui ei saanud, siis vähemalt Tofoa sai kindlalt kaks häält luule eest ning mina kaks häält rahumeelsuse eest ja ilmselt see loetelu võib veel jätkuda. Seega ma nõuan selgitust sel teemal. :P

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Nüüd, kui kuninganna ja tema kasupoeg on oma sõna öelnud, saabub õukonnanarril aeg hääletuse tulemused ette lugeda.

Hetkeline entusiasmi puhang aitas mul kokkuvõtte teha, kuid see on tunduvalt raskem ülesanne kui algselt näib. Vigu võib esineda, aga mitmes kohas olenevad tulemused ka lähenemisest. Ma arvestasin igatahes kõiki hääli (kui ei olnud just samas kategoorias mitu häält ühele kasutajale) olenemata sellest, kas tehti nalja või nimetati parimaid hüüdnimedega. Nii palju kui pihta sain, võtsin kõik arvesse. Ka iseendale antud hääled.

Parima postitaja ja suurima jobu kategooriates sai eraldi välja toodud nime eest kolm punkti ning top5 sekka mahtumise eest ühe punkti. Kõikide kategooriate juures toon välja need, kes teenisid vähemalt kaks häält.

Eniveis, parimad ja halvimad 2008:

Parimad postitajad: lorenzo 14, dannar 14, eston maravilha 14, smörgåsbord 13, Jürvi-Hool 10, Martin 8, vincent 7, Kasper 7, Tanel 6, zaz 5, PraS 5, rohelineKonn 5, fitti 5, budulojus 4, cannuman 4, Epic 3, Maarek 3, Jasper 3, mcnamara 2, SleepWalking 2, vello99 2
    Suurimad jobud: urmar 14, budulojus 13, Uuu 10, Calva 9, ballack 8, Tofoa 6, SixtySix 5, Jürvi-Hool 4, PraS 3, yheksa 3, JanK 3, cannuman 2, eston maravilha 2, Glasgow Celtic FC 2, kaitz 2
    Parimad teemad: Ebaterve huumor 7, toredaid pilte 3, Totsid, totsid, totsid, totsid! 2, Veits nalja 2, mis seostub pildiga... 2, Greenday 2
    Nõmedaimad teemad: Mida hetkel kuulate? 3, Seitsmenda klassi lõpuläbu 3, offtopic 2
    Parim postitus: terroribanaani monoloog 4
    Nõmedaim postitus: Ükski postitus ei teeninud mitut häält.
    Naljakaimad postitajad: eston maravilha 5, Jürvi-Hool 4, Kuivik Banaan 2, smörgåsbord2, taku* 2
    Naljakaim postitus: Ükski postitus ei teeninud mitut häält.
    Kõige targemad postitajad: mcnamara 2, Blue Rock 2, rohelineKonn 2, fitti 2, Raivo19 2
    Kõige enam närvidele käivad postitajad: budulojus 6, urmar 2, Glasgow Celtic FC 2
    Kõige jäärapäisemad postitajad: urmar 7, ballack 3, cannuman 2, pedro 2
    Kõige ropumad postitajad: taku* 13, Uuu 2
    Kellega ei minda mitte kunagi koos luurele? urmar 3, budulojus 3, dannar 2, Uuu 2
    Foorumlased, keda tahetakse kõige enam kohata: smörgåsbord 4, dannar 3, Mmmerka 2, billy t 2
    Kõige optimistlikumad postitajad: Kuno 8, VapruseKaru 2, terroriBanaan 2
    Kõige pessimistlikumad postitajad: mcnamara 3, Sats1 3, zaz 2
    Parimad uustulnukad: Mmmerka 8, Gairi 2, smörgåsbord 2
    Keda igatsetakse? Ch1ller666 3, uvv 3, Rein 2
    Kõige fännimad fännid: Kasper 8, -RoMaRiO- 8
    Kõige vaimukamad postitajad: eston maravilha 7, smörgåsbord 3, Jürvi-Hool 3, dannar 3, taku* 2
    Kõige iroonilisemad postitajad: eston maravilha 12, Jasper 3
    Kõige seksikamad postitajad: billy t 7, Mmmerka 4, Diana 4

Kõik võitjad saavad lisaks kuulsusele auhinnaks vastavalt vanusele kas pudeli limpsi või õlut. Lunastada saab seda ainult Soccerneti suvepäevadel.
    Last edited by mazz; 05.01.09, 14:00.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    tränni aak vä?

Leave a comment:

• ek
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Kõige seksikam postitaja:Merka
    Kõik ju teavad kes tegelikult su märgades unenägudes peakangelanna on

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Parim postitaja:Eston Maravilha
    TOP 5 postitajad:Eston, dannar, epic, vaikiv mees, AlwaysRed
    Suurim jobu:Rassistid
    TOP 5 jobud:Gloryhunterid
    Parim teema:Toredaid pilte
    Nõmedaim teema:Mida te hetkel kuulate
    Parim postitus:17 (mul signas)
    Nõmedaim postitus:sten21 poolt
    Naljakaim postitaja:eston, jasper
    Naljakaim postitus:estoni põhjus, miks levadikud kätt viibutavad
    Kõige targem postitaja:mcmanara (elukogenuim)
    Kõige enam närvidele käiv postitaja:sten21
    Kõige jäärapäisem postitaja:sten21
    Kõige ropum postitaja:rein
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?North
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Mmmmmmmmmmerkaaaa
    Kõige optimistlikum postitaja:Brandon
    Kõige pessimistlikum postitaja:ei tule ette
    Parim uustulnuk:Mmmmmerrrkaaaaaa
    Keda igatsen?Kasuema...
    Kõige fännim fänn:Kassssper
    Kõige vaimukam postitaja:Eston
    Kõige iroonilisem postitaja:Eston
    Kõige seksikam postitaja:Merka

Leave a comment:

• billy t
    replied
    möödunud aasta kohta peaks mul olema juba õigus siin sõna võtta küll, seega proudly presenting:

Parim postitaja = naljakaim postitaja = vaimukaim postitaja: smörr (aplaus ja suudlused)
    TOP 5 postitajad (positiivses mõttes siis ikka jah): smörr, fitti b, vince, Jasper, eston
    TOP 5 jobud: sen, kesa, kaitz, joosep2, JanK (andeks, aga tuleb tunnistada, et ma olen kasulapsevanemana täiesti läbi kukkunud). siia top-i on alati ruumi keskmisele foorumi tiblavihkajale, kes on ehk valmis möönma, et iga venelane ei olegi tibla, aga kes vaevalt et nüüd iga indiviidi puhul seda eraldi kindlaks vaevub tegema ja seega ikkagi kõigile ühe pika puuga lajatab
    Suurim jobu: TOP 5 jobud valigu enda seast see ülim, seejuures auhind võib vabalt liikuda käest kätte
    Parim teema: raamatud, lugemine (ka Green Day, film) ehk siis teemad, kus tekib mingi selgem ettekujutus siinsetest tegelastest
    Nõmedaim teema: orkuti õnnelaused (sry cannu, juhtub ka paremates peredes) ja spordiportaalide apsakad (imelikul kombel postitatakse sinna sageli, küll tavaliselt ühe isiku poolt, aga kas keegi seal neid poste läbi ka viitsib lugeda? eriti kui viga ei ole muust tekstist esile tõestetud)
    Parim postitus = (enamasti) naljakaim postitus: vabalt valitud pala smörri, keda viimasel ajal vähem näha, kuid kelle kvaliteet selle tõttu kannatanud ei ole, repertuaarist
    Nõmedaim postitus: TOP 5 jobude pärusmaa
    Kõige targem postitaja: paljalt selles foorumis nähtu põhjal jätaks konkreetse auhinna välja andmata
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: kesa
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa
    Kõige ropum postitaja: tuleb nõustuda enamusega, et taku* (loodetavasti annab see talle vaid innustust juurde. ropendav tom cruise on väga seksikas, ehk on taku* meie järgmine tom cruise)
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? fitti b-ga, sest ta unustab liiga palju (ilmselt unustaks ta ka ära kohale ilmuda) ja muidugi liiga ilus on ta ka – luurele tuleb minna koos silmapaistmatu inimesega
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? ütlen ainult sellele, keda tahan kohata ega teisi ju ei huvitagi see, eks
    Kõige optimistlikum postitaja: pole just omadus, mis siin eriti hinnas oleks, aga VapruseKaru, kuigi temagi vist hooaja lõpus murdus surve all
    Kõige pessimistlikum postitaja: äkki mcnamara, kelle postitustest kumab läbi justkui mingit eluväsimust ja käegalöömist (or maybe it's me)
    Parim uustulnuk: Alarikh (ehkki reganud 2007, puhkes õide 2008 ja oli ka tagumine aeg. kes teab, kaua ma siin üksi oleks jaksanud seda metallivarga risti vedada)
    Keda igatsen? Rein (üks tõsiseltvõetav ropendaja foorumis on ikka liiga vähe) ja uvv, kelle urmar (kes on ka nüüd kusagile kadunud, aga keda ma ei igatse) siit kunagi minema peletas. samas, hiljuti on end registreerinud kasutaja urmas v, kelle asjalik stiil väga uvv-i meenutab, nii et lootust on
    Kõige fännim fänn: Uuu (ehkki see forzalaziotamine iga postituse lõpus on jube tüütu, ei muuda see siiski fakti)
    Kõige iroonilisem (aga seejuures mitte pahatahtlik) postitaja: Jasper
    Kõige sõbralikum ja rahumeelsem postitaja: Kasper
    Kõige tähelepanelikum postitaja: smörr
    Kõige romantilisem postitaja: smörr (paar märksõna: tüdrukute juuksepatsid, kassid, Beirut)
    Kõige asjalikum ja ühtlasi sümpaatsem naispostitaja: yheksa (need vallatud „ö“-d)
    Kõige mesikeelsem postitaja ja suurim naistemees: cannu, kes ei pelga saada siinsete sookaaslaste hukkamõistu osaliseks sellega, et ei püüagi igal võimalusel foorumi-piigadele rõhutada, et need justkui valesse kohta sattunud ja seetõttu kuidagi oma soo esindajatena läbikukkunud või vähemväärtuslikud oleksid, vaid hoopis vastupidi – musi, cannu!)
    Kõige seksikam postitaja: fitti b (leppisime juba ammu kokku, et mina panen fitti ja fitti paneb minu, et vätida olukorda, kus me võiksime üldsegi auhinnast ilma jääda. kokkuleppest tuleb kinni pidada!)
    Kõige totaalsem muutuja (ehkki mind ära ei petnud): ballack, kes hakkas mingist hetkest järsku harrastama hulka leebemat väljendusstiili, lisama naerumärke oma postitustele ja justkui teiste poolehoidu otsima - teagi, kas nii mõjus mõni naisterahvas või hea tablett, igatahes tundub, et nüüd sai see mõju jälle otsa
    Kõige parem nimevahetus: Peppone > smörgåsbord (uus nimi rõhutab hästi kasutaja isikupära)

Mikk4, hofnar, daywalker, eika, cannu, eestimees, Darren, Evu, Kasper – plusspunktid on teil igatahes kirjas !

siim990, eestimees – teile siis on vastutulelikult korraldatud spetsiaalne kohtumisõhtu billy t-ga, koos tantsu ja tagaajamisega, nagu peab!

Leave a comment:

• erxu
    replied
    haha. Tänud sulle smörgåsbord selle auhinna eest,

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    mis ma jäin teiseks ve
    viimaseks.

aga türilt pärit efebofiiliale kalduvate rehkendajate kategoorias võitsid.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
    mis ma jäin teiseks ve

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied

Leave a comment:

Working...