320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Veits nalja
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
What does LMAOSHMSFOAIDMT means ?
Laughing my ass off so hard my sombrero fell off and i drop my taco"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
fännid aitavad võistkonnal, kes 25 mängus 16 kolli löönud, väravat leida - http://www.whoateallthepies.tv/video...e-goal-is.html
Kommentaar
-
Juuksur (pärast lõikust): "Kas ajan püsti ka?"
Mina: "Mmm... nojah!"DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
pede läheb arsti juurde ja kurdab: "arstionu, mul on tegumikus mingi imelik tunne, nagu torgiks miski." arst tõmbab kummikinda kätte ja hakkab uurima. pistab kaks sõrme sisse, katsub, ei ole nagu midagi.
"eiei, sügavamal, arstionu." arst läheneb siis veidi julgemalt, aga ikka ei midagi.
"eiei, ikka sügavamal arstionu." arst pisab käe randmeni perse, kombib ja kombib, ikka ei midagi. "veel sügavamal!"
"no kurat," mõtleb arst, venitab kummikinda küünarnukini ja paneb käe hooga persse. kombib ja müttab, pool kätt pärakus, aga endiselt ei midagi.
pede jaurab ikka veel: "sügavamale, veel sügavamale arstionu, ma tunnen, et midagi on." ega's midagi, arst venitab kinda õlani, võtab veidi hoogu ja vupsti käsi õlani persse. kobab nagu elajas ja lõpuks tunneb, et on jah midagi. tõmbab välja - lilled!
"need on teile, arstionu!"buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Eesti Jalgpalliliit:
"Pikemas perspektiivis Eesti klubijalgpalli suursündmueks plaanitav karikafinaal juhatab sisse uue kontseptuaalse lähenemise, mille kaugem siht on kasvatada Eesti klubikultuuri."DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar