Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Veits nalja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Golfi kommentaatorid võtavad üle jalgpalli ja vice versa
    sigpic

Kommentaar

Kommentaar

Mul oli mitu meeskonda, kellele pöialt hoidsin, Liverpool nende seas. Aga kui Arsenali koosseisu hakkasid juba Arsene Wengeri ajal sattuma igasugused imelikud mängijad, siis võttis õlgu kehitama. On kujunenud nii, et Liverpooli komplekteeritus on minu silmis olnud alati üle prahi.

Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

See foto on soccerneti suvepäevadelt?
          Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Algselt postitas wordprez Vaata postitust
            See foto on soccerneti suvepäevadelt?
            Carra testimonial
            ★★★★★★

Kommentaar

Kommentaar

Päris huvitav kraam

Kommentaar

Päevakajalist: https://kroonika.delfi.ee/news/igav/...id?id=85484485
                  “Kas neist ainetest piisab?” "ei, Veerpalun" ehk positiivsed dopingumeemid!
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
                    me võidame treble, mark my words.
                    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                    Piira nüüd natukene erutust. Tipud hakkavad alles nüüd mängima.
                    Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
                    on tõesti ma ütlen. Eelmine hooaeg ja üleeelmine hooaeg pidin ma siin samas foorumis võtma sõna teemadel "Real vs PSG ehk kindel koduminek Realil" "Real vs Bayern ehk no nüüd läheb küll Real kodu" jne jne. Reaalsus on olnud teine. Nii kui Ajax loositud nii kohe igalpool lendab paska, et Real langeb.. mulle meeldib see

loosiarvamus vs trofeekapp
                    Reali fännid on toredad.

Kommentaar

Kommentaar

Kommentaar

"Pressinõukogu otsustas, et Eesti Päevaleht rikkus ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.11, mis sätestab, et pealkirjad ja juhtlaused ei või lugejaskonda eksitada. Pressinõukogu hinnangul on artikli pealkiri eksitav, sest algallikas on tegelikkuses öelnud, et EKRE-ga koostöö välistatakse."

No comments.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                              90ndatel sai telfiraamatust otsitud kõige veidrama nimega inimene ja talle kõne peale tõmmatud. Toona oli see päris lõbus. Umbes, et: "Tere, kas Pedega saaks rääkida?".

Kas tänapäeva noored teevad ka nii?
                              meil oli siis arvuti juba ja ütlesime mikriga sisse "ma tean kus sa elad" ja tõmbasime pitchi madalaks, niiet jäi kurjakuulutav mörin ja siis helistasime suvadele numbritele (lauakad ikka).
                              ühes kohas üks mutt küsis ähvarduse peale et "Andrest soovite? Andres on Soomes!"

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                                90ndatel sai telfiraamatust otsitud kõige veidrama nimega inimene ja talle kõne peale tõmmatud. Toona oli see päris lõbus. Umbes, et: "Tere, kas Pedega saaks rääkida?".

Kas tänapäeva noored teevad ka nii?
                                Mul meenub, kui üks hääle järgi vanem härrasmees, meiega päris pikalt rääkis tema aias olevast krokodillist... Tal oli vist endal ka igav. Või pedofiil?
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X