Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Veits nalja
Collapse
X
-
See foto on soccerneti suvepäevadelt?Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Carra testimonialAlgselt postitas wordprez Vaata postitustSee foto on soccerneti suvepäevadelt?★★★★★★
Kommentaar
-
Päevakajalist: https://kroonika.delfi.ee/news/igav/...id?id=85484485
“Kas neist ainetest piisab?” "ei, Veerpalun" ehk positiivsed dopingumeemid!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustme võidame treble, mark my words.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPiira nüüd natukene erutust. Tipud hakkavad alles nüüd mängima.Reali fännid on toredad.Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postituston tõesti ma ütlen. Eelmine hooaeg ja üleeelmine hooaeg pidin ma siin samas foorumis võtma sõna teemadel "Real vs PSG ehk kindel koduminek Realil" "Real vs Bayern ehk no nüüd läheb küll Real kodu" jne jne. Reaalsus on olnud teine. Nii kui Ajax loositud nii kohe igalpool lendab paska, et Real langeb.. mulle meeldib see
loosiarvamus vs trofeekapp
Kommentaar
-
"Pressinõukogu otsustas, et Eesti Päevaleht rikkus ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.11, mis sätestab, et pealkirjad ja juhtlaused ei või lugejaskonda eksitada. Pressinõukogu hinnangul on artikli pealkiri eksitav, sest algallikas on tegelikkuses öelnud, et EKRE-ga koostöö välistatakse."
No comments.
Kommentaar
-
meil oli siis arvuti juba ja ütlesime mikriga sisse "ma tean kus sa elad" ja tõmbasime pitchi madalaks, niiet jäi kurjakuulutav mörin ja siis helistasime suvadele numbritele (lauakad ikka).Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust90ndatel sai telfiraamatust otsitud kõige veidrama nimega inimene ja talle kõne peale tõmmatud. Toona oli see päris lõbus. Umbes, et: "Tere, kas Pedega saaks rääkida?".
Kas tänapäeva noored teevad ka nii?
ühes kohas üks mutt küsis ähvarduse peale et "Andrest soovite? Andres on Soomes!"
Kommentaar
-
Mul meenub, kui üks hääle järgi vanem härrasmees, meiega päris pikalt rääkis tema aias olevast krokodillist... Tal oli vist endal ka igav. Või pedofiil?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust90ndatel sai telfiraamatust otsitud kõige veidrama nimega inimene ja talle kõne peale tõmmatud. Toona oli see päris lõbus. Umbes, et: "Tere, kas Pedega saaks rääkida?".
Kas tänapäeva noored teevad ka nii?sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar