Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusthakkame siis 2013 kandidaate koguma - foorumlaste aastavahetuse baarikülastuse jutustus vandersellilt.
väike kahtlus siiski on, et see on fixed. kuidas on võimalik peale sellist elamust nii sirge postitus kirjutada öösel kell kolm? väga kahtlane. kas oli bet, et kes suudab kõige kiiremini aasta parima posti kirjutada?
Ei süvenenud piisavalt?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustkas Kolme Lõvi (kõvv baar tegelt) sündmus mitte 21.12 ei juhtunud?Algselt postitas Rein Vaata postitustNagu mina aru sain, juhtus see maailmalõpu päeval ehk siis 21 detsembril.
Ei süvenenud piisavalt?
vandenõuteooria süveneb. nüüd võib isegi eeldada, et kogu jutt lihtsalt ootas enterivajutust aastavahetusel.
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMa ei saa aruAlgselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTore lugu aga aasta parimat posti siit vaevalt tuleb.
kas seda teemat ei võiks ära kleepida. siis ei peaks nominante markeerides alati otsingut kasutama.
Kommentaar
-
Kui piinlikult täpne olla ja ka fitti postituse kuupäeva ning kellaaega vaadata, siis võib järeldada, et tegevus toimus 20. detsembril, mis sujuvalt järgmise päeva esimestesse tundidesse kandus.
Algselt postitas Jasper Vaata postitustvandenõuteooria süveneb. nüüd võib isegi eeldada, et kogu jutt lihtsalt ootas enterivajutust aastavahetusel.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKui piinlikult täpne olla ja ka fitti postituse kuupäeva ning kellaaega vaadata, siis võib järeldada, et tegevus toimus 20. detsembril, mis sujuvalt järgmise päeva esimestesse tundidesse kandus.
Ära vaeva oma kaunist korvpallurikolu selliste tühiste asjade peale. Mõte oli lugu veel vana aasta numbri sees kirja saada, aga onu Heinod ja Debelakid vajasid vaatamist ning siga söömist. Mis puutub teksti loetavusse, siis ega ma mõni kohupiimalaadne toode pole, et poole veini pealt lämisema hakkan.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Frank Lampardi ema esimese päeva vahe kokkuvõte soccerneti foorumis:
- vaatas korraga viite mängu
- esitles ennast nelja erineva klubi fännina
- otsis keset mängu uudiseid mirrorist, kust on suht raske kiiresti uudiseid leida
- positas niisama jaburusi
- kaevas keset mängu välja 11 aastat vana teema
- on Justin Bieberi fänn
kõike seda tegi ta hoolimata sellest, et tal tuli uni peale
Algselt postitas lampsiemaHernandez lõi kolmanda ja uni kipub peale tulema.
Kommentaar
-
Ma tegin oma laureaatide hulgas väikese reha.
Põhjus lihtne: saabus arusaamine, et debiilset negatiivsust on siin foorumis liiga palju ja ma olen ise andnud vägagi kuradima tõhusa panuse sellesse tõsiasja; miks - hea küsimus. Karjas ulud ikka karjaga ühes registris? Kostitasin näiteks Martinit närvidelekäivaima tiitliga, sealsamas on tegemist, kui ta just on the (t)roll ei ole, tüübiga, kellega ma võiks rahumeeli kannu või kaks lipsu taha lasta. Ballacku tembeldasin roppsuuks, sealsamas olen ise sageli, vähemalt mõttes, kordi rajum. Põrgusse, aitab küll. Olgu auhinnad siis ainult positiivse märgiga. Erinominatsioonid on niikuinii sõbralik-tögava alatooniga, need jäävad (ehkki raju kiusatus on Stokile veel üks välja anda, sest ma närisin tema auhindade nimekirjast läbi, et härra otsustas mind musta märkmikku kirja panna peale seda, kui ma julgesin tema võõrsõnade humoorikale väärkasutusele tähelepanu juhtida - aga las jääb, niigi õrn hing teisel).
Myrgli Kohvi-Oksaneni nimelisest preemiast tahan möödunud aasta eest poolt endale, sest tegelt kehtib laureaadi kohta kirjutatu minu enda kohta täpselt samamoodi. Edasi võid üksi lasta, Myrks, ma enam ei viitsi, ausalt.
Mällar loovutas oma fännima fänni posängi minu nimistus Romariole. Mulle ei meki hästi selline mitme pere koeraks olemine ja kõigile saba liputamine ikkagi. Ei midagi isiklikku, Mällar.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustpikk jutt teemal "edaspidi olen positiivsem"“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Kalevi sektorisse ka sattunud või? Ei tea, minu arust temasugust siin naljalt ei leia. On hingega asja juures ning Tammeka tal nr1 siiski. Kuid mis ma ka tean, eelmine hooaeg alles hakkasin lähemalt EML jälgima.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ahsoo, ühe soovitusel leidsin kah selle teema üless, ei teadnudki, et selliseid asju aetakse siin..
Algselt postitas Rein Vaata postitustKindlasti on selliseid mehi veel, aga nemad ei tähistanud konkurendi võitu koos konkurendiga (kui Tammekat saab üldse Kalju konkurendiks pidada).
Kaljuga tuuritamine oli ikka minu jaoks väga naljakas
Edit: ja nagu lauluke juba ütleb- koolis ei käi, tööl ei käi...
Eks vaba aega palju käes ja kuidagi tuleb see sisustada.
Ja see laulujupp millele vihjad, on pila, et sa teaksid. See lõppenud aasta käisin nii koolis kui tööl, lihtsalt, hea on lõõpida teistel, eksole
Algselt postitas Iceman Vaata postitustOot mis Mällar polegi ühe kindla klubi poolt vaid cheersib ja käib ka teiste meistriliiga klubide kodu ja võõrsil mängudel nende poolt cheersimas v?
Algselt postitas Iceman Vaata postitustPingem jah saab respecti selle eest, et ta on nii pühendunud eesti jalkale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar