320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nominatsioone lugedes hakkasin sõna "vaimukas" tähenduses kahtlema – kas keegi defineeriks?

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    Kõige vaimukam postitaja: mõnuagent
    Algselt postitas Redman Vaata postitust
    Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent
    Algselt postitas Stok
    Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent 007
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent

Kommentaar

Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust
      nominatsioone lugedes hakkasin sõna "vaimukas" tähenduses kahtlema – kas keegi defineeriks?
      Vaimukas - ÕS definitsioon: teravmeelne ja arukas. Nojah, tuleb tunnistada, et härral on omad momendid, aga enamasti üritab ta lihtsalt kõigile meeldida. Paistab, et õnnestunud taktika.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Vaimukas - ÕS definitsioon: teravmeelne ja arukas. Nojah, tuleb tunnistada, et härral on omad momendid, aga enamasti üritab ta lihtsalt kõigile meeldida. Paistab, et õnnestunud taktika.
        Ah, mine VW õdede juurde!

Kommentaar

Pulleritzer
          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

lükkan mõned kandidaadid siia.

parim postitaja: Videod Ragnar Klavanist

Parima posti kandidaadid: vincent, mõnnar, marv
            +
            Algselt postitas Stok
            Kas Sa vaidled sellepärast, et Sulle meeldib või sellepärast, et Sa usud endal alati õigus olevat?
            (põhimõtteliselt peaks see vaikimisi olema postitamise boxis disclaimeriks)

nõmedaim postitus: [NSFW] marv

naljakaim: top kek
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Pigem on see distantilt mingit liigat 20a jälginud inimeste mure, kellele meeldib oma lemmikliigale (või lemmikklubile) müüti juurde mõelda. Võtame näiteks keskmise premmifänni (noh, kasutan seda näidet kuna kõik teavad mõnda premmifänni)
              1995 Inglismaa on äge, sest siin on tõeline fännikultuur
              tõsifännid kaovad staadionitel ära, alguses nurisetakse, aga siis kaob see müüt ära ja tuleb müüt
              2002 Inglismaa on äge, sest siin on traditsioonid
              traditsioonid kaovad seoses võõromanikega ära, alguses nurisetakse, aga siis kaob see müüt ära ja tuleb müüt
              2009 Inglismaa on äge, sest ollakse kõige edukamad Euroopas
              aga enam polda ka edukad, alguses nurisetakse, aga siis kaob see müüt ära ja tuleb müüt
              2016 Inglismaa liiga on kõige rikkam ja setsap ka kõige ägedam (pohui et tulemusi Euroopas pole)

Niiöelda vabanduse leiab alati, et miks sinu lemmikliiga või -klubi parim on. Bundesliga fännile meeldis ilgelt taguda seda "meil on odavad piletid ehk mõeldakse inimestele" ja "meil pole sugardaddysid" trummi ja ilmselgelt on üks neist ära kadumas. Muidugi see häirib. Aga varsti on paar sugardaddyit liigas juures ja küll tõusevad piletihinnad ning leitakse uus põhjus, miks nende liiga on parim.

Ideaalne näide on muidugi ka näiteks Barca oma "me oleme rohkem kui klubi, sest kasutame omakasvandikke ja meil pole särgisponsorit" jutuga, mis nüüdseks on kandunud lihtsalt "meil on sitaks head mängijad" jutule.

See kõik muidugi ei kehti Serie A kohta, mis on tegelikult ka ainsate tõeliste fännidega ja tõelise jalgpalliga, mitte selle tobeda "jookse ringi nagu idioot" jalgpalliga, mida mujal mängitakse. Ja Juventus on ka kõige tõelisem klubi üldse, sest omanikud on 90 aastat pukis olnud ja teised maailma klubid on lihtsalt käest-kätte omanikega suvatondid!
              Ja selle pärast ma eika aasta postitajaks teist aastat jutti valingi.
              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                Ja selle pärast ma eika aasta postitajaks teist aastat jutti valingi.
                Eika on tore küll. Kahju et ta fänniturniirile mõnule seltsi ei tule (vist). Eelmisel aastal tehti ikka väga head tööd seal
                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                  Peale mõnu farssi lasub sul (või sellel, kes tahab asja üle võtta) kohus asi jälle joonele saada.
                  No õnneks on see aasta tehtud mulle ülesanne lihtsamaks. Samas alati on see oht, et inimesed on muutunud tolerantsemaks ja ei taha kaasfoorumlastele liiga teha.
                  Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4
                    Kõige ägedam varikonto: jaalo
                    Sai ju eelmine aasta kaigast..
                    Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Võtab hästi kokku teema.
                      Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                        PS! Martin, ka sinu poolt on mulle paar õllet võlgu.
                        Paar = 1. Sellega on nüüd kahjuks vist nii nagu "Mehed ei nuta" saate Jaani veinidega Tarmole ja Peebule. Aga annan endast parima.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

See aasta peaks raudselt rohkem nomineerima.

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                          Praegu ETV2s hea dokfilm beebide kasvatusest eri maailma osades. Just näitas aafrikat ja kuidas seal tolmu sees lapsed ringi roomasid. Üks tuli mingi hetk teise kõrvale ja hakkas näppima teise noxi, siis see noxi omanik hakkas ise ka sellega mängima. Päris suur oli juba väiksel lapse seel teine...lisaks siis aafrikas oli näha ka paljast mustanahalise naise rindu. Olid küll üsna ära vajunud, seega rõve vaatepilt (aafrikas nad ei kasuta vist rinnahoidjaid). Aga muidu kui see välja jätta, siis täitsa huvitav vaadata kuidas erimaailma osades lapsi kasvatakse. Keegi peale ei loe. Kaamera lihtsalt näitab nende elu.
                          Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Paar = 1. Sellega on nüüd kahjuks vist nii nagu "Mehed ei nuta" saate Jaani veinidega Tarmole ja Peebule. Aga annan endast parima.
                            Ära tee nüüd nahka

See, et sa teise ära jõid, ei tähenda, et ma nüüd ühega leppima peaks.

Sümboolne bet. Kaks pudelit kvaliteetõlle (max total väärtus 10€).

Mina ütlen, et uues Riigikogu koosseisus on 6 erakonda. Keegi oponeerib?
                            Mis seal siis ikka. Booked.
                            Ma igatahes asun nüüd Tallinnas ja usutavasti on võimalik lihtsamini kohtuda.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ära tee nüüd nahka
                              See, et sa teise ära jõid, ei tähenda, et ma nüüd ühega leppima peaks.
                              Aaa, ma ostsin ühe eriti kalli ja ma usun, et sinu loal (vast?). Kuhugi ema juure Tartusse see jäi ja jõulude ajal ma seda enam ei leidnud. Aga ok, kaks special orikat coming up.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Aaa, ma ostsin ühe eriti kalli ja ma usun, et sinu loal (vast?). Kuhugi ema juure Tartusse see jäi ja jõulude ajal ma seda enam ei leidnud. Aga ok, kaks special orikat coming up.
                                Jätkuvalt, ära tee nahka

Mul ei ole õrna aimugi, mis sa mulle ostnud oled. Ühel hetkel sa teatasid, et sul on jook välja valitud. Mulle sa valikuõigust ei andnud. Aga ma aktsepteerin ka seda ühte eriti kallist. Kaht orikat ei aktsepteeri.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X