320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustinimesed, kes ei oska telefoni numbrit korrektselt öelda.
viiskümmend viis, kuuskümmend kuus, seitsekend seitse, kaheksakend kaheksa. 505606707808.
★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa hakkasin last lasteaiast koju tuues mõtlema, et kui Printsessi-Sille vms ta nimi oli, ütles Jani filmis "mees, tead sa ka, mitu kilomeetrit munni ma olen pidanud selle auto pärast imema olen pidanud", siis kuidas seda täpselt mõõdetakse?
Ehk kas kilomeetris on koos KÕIK imetud munnid või pigem on liidetud imemisliigutuste distants?
Ehk kas meetriks on vaja viis 20cm-st munni või piisab meetri täissaamiseks võtta 20cmine viis korda täielikult suhu?Algselt postitas Jasper Vaata postitustküsi oma eks-naiselt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustIlmselgelt sinu puhul see ei kehti. Sa oled juba noorena nii loll, et kuhugi minna enam pole!
"Jumal hauda, rahvuskangelasega monoloogiaga, madrista"
Ja ära tule leierdama jälle mingit isakeste ja tra teab mis juttu. Tao ennast jalaga perse ja mõtle kas ikka on vaja igas teemas sõna võtta, eriti kui iga sõnavõtuga aina rohkem full retardi lähed.
Mis puutub teise teemasse kus Toomi käest avalikku vabandust nõuad siis äkki alustad endast? Oled ehk nii mees, et lähed ütled otse näkku mida siin kirjutasid ( mitte ei sõima foorumis või tribüünil). Äkki vabandabki oma käitumist. Oma räuskamisega foorumis sel teemal ei jäta sa teps mitte paremat muljet kui Toom eile!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMind kõditas. Ja point ka õige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustLõpetage ära, sheeran ei kõlba kuhugi. Lapsed kes istusid koolis eespingis ei peaks kitarriga rahva ees esinema. Sama kehtib igast coldplayde ja bluntide kohta.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustja need ka, kes ütlevad "kolm", siis paus ja kirjutad paberile numbri 3 ning siis ütlevad järgi "kaheksat", siis tõmbad numbri 3 maha ja kirjutad 888 asemele :I
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMul poiss sündis õigeks ajaks, et Eesti-Iiri play-offi näha. Ma ütlen tema isikukoodi "viis-(paus)-kuus-ühte-jne", mitte "viis-üks-üks-üks-üks-üks-üks-jne".
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustsee SUUR fänn seal SUURE klubi otsatribüünil võib ju 8 õllet ärajoonuna end kujutada ette, kui väga kultuurse ja tähtsa isikuna, jalgpalli vaimu, higi ja verena ja suure emmiga ja võrrelda end soccerneti foorumis Balkani Ultratega, aga kahjuks või õnneks paistab see väljapoole ikkagi nii, et vutikonkurentsita liigas , kus keskmine publikunumber on olematu, ikkagi halenaljakana. 30 õllesõpra 20 aastat sama 3-realist laulu jorisedes seal otsatribüünil. ja mitte ainult. Rõhutan, 30 õllesõpra, kelle valulävi solvumiseks konkureerib tugevalt menstruatsioonivalus puberteediealisega.
aga noh, "1 klubi, 1 juht, 1 fänn"
Kujutan ette seda õhinat, millega kodus naisele ja pubis sõpradele räägitakse, et näe, meie, Balkani ultratega äravahetamiseni samad fännid, otsustame, kes siin mängib, kes mitte.
vahet ei ole, kuidas te seda enda peas defineerite- väljapoole kukkus välja... 5+
Kommentaar
-
Algselt postitas Udupasun Vaata postitustn - Sambaz?
Ausalt, see konstantne ine hakkab lihtsalt lugejana ka juba koppa ette viskama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar