Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    väike kokkuvõte võiks ju olla
    salvestame. jobu.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mul kusjuures omamoodi kiiks oma ignorelisti mitte kasutada.
    Ma ka õnneks/kahjuks ei kasuta

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mul kusjuures omamoodi kiiks oma ignorelisti mitte kasutada.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kas linnupoja on ka nagu mingi päris tegelane?
    Enamus foorumil ignos. Vasta samaga.

Muidu teed varsti

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ega ta muidu ka ei tundu väga kirgas kriit karbis olevat aga vast praegu ajendab tema lalinat Unitedi kehvakene periood lihtsalt.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas linnupoja on ka nagu mingi päris tegelane?

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Ega see siin on ammu selge, et enamik foorumlasi on kari lambaid.

Jah, Guardiola ei saavutanud Bayerniga mitte midagi, miks teda lahti ei lastud kui suurte klubidega nii juhtub? Bayern oli enne Guardiolat olnud 2 aastat järjest CLi finaalis ja ühe korra võitnud. Liiga võeti nagunii tuimalt, sest ainukene konkurent ostetakse nagunii iga aasta tühjaks. Mis tuli guardiolaga? Mitte essugi.

Guardiola tuli ja võitis Portot ning Donetski - VAU SUPER MILLINE KANGELASTEGU ! IMELINE SUURKLUBI ! Seejärel sai barcalt 3:0 esimeses legis kotte ja langes välja. Debiilikute loogika järgi on hooaeg päästetud, sest ei saadud donetskilt kotte. Kui oleks Donetski asemel Real Madrid vastas olnud ja pähe saadud, oleks pidanud kinga saama - sest siis oleks ju hooaeg täiesti mõttetu olnud!

Eelmine aasta läbi ussi** saadi juventusest nibin nabin jagu ja siis võideti tänu guardiola geniaalsusele suurt klubi Benfica! Siis saadi jälle kotte seekord Atleticolt. Taaskord! HOOAEG PÄÄSTETUD, sest CLis tuli Atletico vastaseks alles poolfinaalis! HURRAAAA!!!!!!

imho kõik inimesed kes ei ole jalgpalli võõrad ja arvavad, et bayern sõidaks premis tuimalt üle on DEBIILIKUD.

Nagu kombeks, siis lambad ei saa nagunii ühestki asjast aru, minu mõte oli see, et olgu see klubi väike või sitt ja mis iganes, aga peatreener ei tohiks sellist asja ikkagi öelda eriti arvestades city eesmärke.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Minu arust on natuke imelik, et kodanikud, kes ise sisuliselt midagi ei postita, uluvad "kvaliteedi" puudumise üle. Natuke raske on ka teemas püsida, kui ka need "tõsiselt võetavate kodanike" postitused sisaldavad üsna tihti counti stiilis vandenõusid, demagoogiat vms. Kui siis keegi peaks äkki midagi vastama, tulevad jälle need pühapäevapostitajad kuskilt ja vinguvad, kui perses kõik on.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Probleem on selles, et tõsiselt võetavad inimesed ei ignoreeri mitte tõsiselt võetavaid inimesi. Igal pool mujal alateemades on elninjod, linnupojad ja ilanezid kõigil ignooris. Aga mitte Hispaanias, sest seal peavad rixxxerid ja leeromenod alati vastama, kui mingi poolearuline midagi kirja paneb. Ja nii see lumepall veerema pannakse.
    Ma pole ikka õige ammu millelegi vastanud. Arutelu kui selline puudub selles alafoorumis.

Leave a comment:

• elx
    replied
    ignoor listis saab olla ka tehniliste abivahenditeta ehk selektiivse lugemisega.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Võitle tuuleveskitega!
    saab tehtud!

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    See asi on ikka kinni inimestes endas. Mõni suudab sitas näha väetist, teine sitta.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Aga äkki on Elninod ja Ibenezid vahepeal suureks saanud, aga sa ei tea, kuna sa topid pool foorumit omale ignore listi?
    Teatud inimeste puhul ei ole asi vanuses kinni.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Aga äkki on Elninod ja Ibenezid vahepeal suureks saanud, aga sa ei tea, kuna sa topid pool foorumit omale ignore listi?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Räägi inimestega.
    Võitle tuuleveskitega!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Räägi inimestega.
    Mõne juhtumi puhul pole lihtsalt mõtet.