Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Probleem on selles, et tõsiselt võetavad inimesed ei ignoreeri mitte tõsiselt võetavaid inimesi. Igal pool mujal alateemades on elninjod, linnupojad ja ilanezid kõigil ignooris. Aga mitte Hispaanias, sest seal peavad rixxxerid ja leeromenod alati vastama, kui mingi poolearuline midagi kirja paneb. Ja nii see lumepall veerema pannakse.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHispaania alafoorumi probleem on pigem milleski muus.
Leave a comment:
-
Olen LeeRomenoga nõus. Hispaania alafoorumi latt on nii madalal, et igat positiivset sähvatust tuleb igaks juhuks salvestada.
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSee igipõline rivaliteet messi ja ronaldo vahel on ja jääb ja kestab veel aastakümneid, ala stiilis pele ja maradona. Mõlemad on mehed on erandlikult viimase 10-15 aasta tõelised pärlid, me kõik teame, et messi imago läheb võibolla rohkem kokku sellise ala töölisklassi tegelasega, ronaldo imago läheb kokku klantsi täis roberto cavalli stiilis sätendusega, mis pole kumbki halb, ei ole! Aga ma ei saa olla pimedad kutid ja väita, et too parem kui teine, see pole uudist ei sulle ega mulle, et mängulik ülesehitus on mõlemad pärlil hoopis teine, absoluutselt teine. Kui hetkel lähtuda ucl veerand - ja poolfinaali tegudest, siis on ronaldo tassinud meist just oma" järgijäänud" klassist. Ta pole see, kes ta oli aga endiselt piisab, et saata kutte tagasi münchenisse kasvõi, ja sama kehtib selle 170 sentimeetrisest argentiilsest, kes näitab, et olenemata passi vanusest oli tal piisavalt klassi, et teha meile 1-0 elclassicol, neeed hetked ja need olukorad teevadki neist kahest just sellised mängjaid, kes ei tohiks tekitada küsimus siinstele vanematele foorumi tegelaste või natukene enam teadvatele jalgpalli fännidele. Äkki me korraks avame oma silmad ja tunnistame fakti kutid, et olgu ta messi või ronaldo, nad omala täielikult pärlid ja lõpetaks selle olelusvõitlusega ära?
Leave a comment:
-
See postitus...
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustUrmas, ole OMETI vait neil hetkedel, kui võiks ja peaks vait olema. Jõuab sulle kohale see pisike, lihtne palve, mille eesmärk on ennekõike sind ennast säästa eesel välja nägemast?
See on täiesti uskumatu, kuidas sa oskad oma väiksust demonstreerida ikka ja jälle. Miks sa teed nii? Mis sa saavutad sellega? Panid praegu paika kõik "liigvarase" hooaja alguse vastased? Eks neil ole nüüd suu kinni küll, kas pole? Hästi panid!
Sa teed rasket ja tänamatut tööd, aga sa oled selle juures ka uskumatu tropp mõnikord.
Leave a comment:
-
Mis asi ta on siis? Vaadates aasta arvu millal soccerneti foorumiga liitunud on, tundub siiski et tegemist on täiskasvanud inimesega..Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTa ei ole troll.
Leave a comment:
-
Ta ei ole troll.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIsegi kui mingis paralleeluniversumis on ta troll, siis on see ikkagi väga halb.
Leave a comment:
-
Isegi kui mingis paralleeluniversumis on ta troll, siis on see ikkagi väga halb.
Algselt postitas AlfonsoÜkski jalgpalli mänginud inimene ei annaks selle eest viga, kohtunik on ilmselgelt kõlbmatu jalgpallikohtunikuks, kui ta sarnaseid penalteid annab. 2 tk mängujooksul ka veel. Ma oleks Vungi asemel sellisele kohe noaga pannud mängulõpus...
Leave a comment:
-
Põhjus, miks mitte kunagi avada ühtegi ignooritud kasutaja postitust ja veel hullem - sellele vastama hakata.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTegelikult ei ole midagi erilist, aga pärast veel teatud kodanikud ununevad. See oleks küll ülekohtune.
Leave a comment:
-
Tegelikult ei ole midagi erilist, aga pärast veel teatud kodanikud ununevad. See oleks küll ülekohtune.
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmis siin sitanäppudega ikka vaielda, elame näeme - kes mahub MMile ja kes mitte.
welcome to soccernet
Rashford on sitt(19 aastane) - tõestuseks on see, et ronaldo suudab äärel väravaid kõmmutada ja vaadake messit!
Defoe pole liiga vana - Vaata IBRAT!
Martial oli enne palju parem! - Vaadake ise, kolm korda vähem mänguaega ja kolm korda vähem väravaid. peaks palju rohkem ju lööma!
viktoriin! Kes terve inglismaa leedu mängu ajal tegi kõige rohkem dribblinguid ja lõi ka kõige rohkem võimalusi? Vihjeks: Eesnimi on Marcus ja mängis kõigest 30 minutit.
Lisaküsimus rahvale, keegi teist üldse leedu inglismaa mängu vaatas?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMa ei näinud siin mingit arutelu, mingid vennad kes pole raudselt mitte ühtegi defoe mängu vaadanud täispikkuses tulid lihtsalt inisema, sest neil pole muud teha.
Näide mis ei ole arutelu:
Üks pool arvab, et defoe peakski olema koondises, sest MMile ta mahub ja koondises pole üldse teisi ründajaid nagunii.
Teine pool arutelub täiega vastu, et ründajate valik ei ole olematu, toob välja nimed - Vardy, Kane, Rashford, Sturridge jpt. ning on korduvalt väitnud, et ei usu, et defoe veel pooleteise aastapärast suudab samal tasemel mängida.
esimene pool vastu, et MA NÜÜD PANEN CAPSLOCKIGA ET SA LOLL ARU SAAKS, DEFOE LÖÖB PRAEGU VÄRAVAID JA SELLEPÄRAST ON MUL ÕIGUS AAAAAAAARGH!!!
Leave a comment:
-
mulle meeldisAlgselt postitas StokEi, siis võetakse Tottenhamilt.
Leave a comment:
-
Kvaliteet.Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitust
8. Tartu - Raske südamega asetan Tammeka küllaltki madalale kohale, kuigi võidakse ka kõrgemal lõpetada, aga midagi siiski ütles, et Narva teeb parema hooaja. Sarnane probleem Paidega, ründest on liider läinud ning nüüd on vaja teistel hakata mänge otsustama. Külastatavuse poolest püsitakse endiselt tipus, hooaja lõppedes kingitakse parimale fännile Kevin Rääbise käekell, mis antakse üle brändi looja poolt isiklikult.
Leave a comment:
-
Coco vastus pole kehvem.Algselt postitas StokSleepWalking jättis lõunasöögi vahele ja kirjutas selle asemel aasta postituse kategooriasse kandideeriva essee: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1810225
Leave a comment:
-
See päev, kui Jasper nädal aega liiter viina joonud oli ja soccerisse ära eksis. Nomineerin viimase aastakümne parimaks postituseks!
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
~~Ref: Hingetuna langen su käte vahele
Mind teadsid kinni püüda
Hingetuna mind viimaks panid tähele
Ning keegi seda ei muuda
Hetkel mil kõik tundub nii mõttetu
Läinud mu rong kuid kas tuleb uus
Jalge all tee näib mulle lõputu
Jõudes su juurde sõnad kadunud suult
Ref:
Nüüd möödas on aeg mil kartsin et lähed sa
Mind murda ei saa seda kindlalt tean