Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minu arust countil on õigus, need oscari kandidaadid on suht haledad, Arrival on kindlalt parim film sealt, Amy Adams peaks saama parima naispeaosatäitja oscari. See Avengersi vend oli ka ok, kuigi ta ei pidanud eriti midagi tegema. Meeldis, et usa ja euroopa olid väga rahulikud kui tulnukad tulid, aga Hiina tahtis kohe rünnata neid. Päriselt oleks ilmselt sama stsenaarium.
Moonlightis pole ühtegi valget venda, vaadake Boyhoodi, seal pole homosid ja gängstereid, aga ka, seekord valge, poisi üleskasvamine. Tänapäeval vist peab ikka mingi sellinne asi olema seal, et maailma näeks, et näe mingit rassisimi ei esine ja parima filmi auhind läheb neegrite filmile.
Hidden Figures, jälle peaosades neegrid ja veel naised ka, suht ebameeldiv oli vaadata, õnneks Kevin Costner tuli ja päästis päeva.
Manchester by the sea oli okeim, aga midagi ei juhtunud eriti.
La La Land oli hea, aga algus oli suht jube, tahtsin juba loobuda.
See Mel Gibsoni film oli suht tavaline usa sõjakas.
Aa Fences ja Lion veel vaatamata, äkki tuleb miskit head sealt.
Aga mul on hea meel, et mind on ära mainitud nii palju kordi, kuigi viimastel aastatel olen postitanud foorumisse vähem...
Jätkan kindlasti teiega jagamist ka käesoleval aastal oma huvitavatest avastustest maailmas !
1. karina (endine karinam) - 3 häält
2. JanK - 2 häält
Kõigil on hea meel, et Karina meil vahepeal postitab, aga JanK, wtf?
JanK ikka vahest midagi postitab ja btw oled sa üldse näinud JanKi?
Mul tegelt lausa kahju, et ise hääli ei andnud...mõtlesin küll veebuari kuu jooksul anda, ei osanud oodata, et keegi kohe veebuari algusest need üle loeb...vastasel korral oleks siis JanK minu poolt ka ühe hääle juurde saanud.
Mina mäletan küll plasticu viimast postitust, kus ta kuulutas, et rohkem ei postita. Ta on seda lubadust ka ausalt täitnud. Aga see kahju, mis aastaga on tekitatud, ei jäänud märkamata.
Ole nüüd. Miks peaks Rooma soovima müüa sandikopikate eest oma üha parima poja liia "rivaalile"? Saaks aru kui jutt käib 60+ millist vms, aga turuväärtuse, 40+mil, järgi küll selline tehing toimuda ei saa. Miks peaks Manolas soovima prInterisse minna? Sa nägid ikka kuidas tema sisemine Hunt eile Sharaawy väravat tähistas? Miks peaks soovima Itaalia meister ja CLi tiitlipretendent soovima minna meeskonda, kes ei suuda EL kohtagi välja jobistada ja heal juhul lõpetab seal top10 piirimail? Peale võimaliku suurema palga on üldse mõni loogiline argument ka selle prInterista merdade märjale unenäole? Kui ta nii väga isegi sooviks lahkuda, siis tal on kordades paremaid kohti nagu Chelsea, kus ta saaks hiigel palka, konkureeriks CL tiitlile, ühesõnaga ambitsioonikas tippklassi meeskond, aga kuskil Interisse minek oleks 25 aastase superstaarile sama mis minna Cesena eest suure palga eest kõksima. Paluks mitte sellist absurdset jobi levitada!
Kui tahta kedagi Rakvere leerist selle tiitliga premeerida, siis RaitR on mees kelle ees tuleb müts maha võtta - võimalusel alati tribüünil, kuigi elu on viinud kodulinnast eemale. Toetus on olnud alati tingimusteta. Kahjuks postitab vähe.
Alati on võimalus seda ka ametliku auhinna andmisega väljendada.
Leave a comment: