Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mahajäetud kohad
Collapse
X
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustEi tea palju kolmetoaline maksab ka seal?
Kommentaar
-
sry ot: aga on seal üldse kasutusel selline mõiste nagu kommunaalkulud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustsry ot: aga on seal üldse kasutusel selline mõiste nagu kommunaalkulud?
BAMi äärsed asulad planeeriti omal ajal Nõuka-ajal selliselt, et igasse asulasse pidi tulema ka miski suurem tootmine. Seetõttu ehitati ka katlamajad vastavad ehk siis tohutult suuremad kui oleks vaja lihtsalt elumajade kütmiseks. Neid tootmisi aga kunagi ei tulnud, aga pirakad katlamajd koos sooja megakadudega jäid elanike kukile, kes maksavad seetõttu tohutuid kommunaalarveid. See kõlab uskumatult, aga nt keskmise 3-toalise korteri eest leedu NSV ehitatud majas tuleb sügisest kevadeni maksta sooja vee, kütte, kanalisatsiooni ja elektri eest keskmiselt 12 000 rutsi (4800 krooni)! Tänased BAMi elanikud maksavad siiamaani kinni kunagisi Nõuka-aegseid valesti planeerimisi.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Korraks jälle kodumaale. Ida-Virumaale aeg-ajalt sattuvatele inimestele kindlasti tuttav vaatepilt
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKeegi teab mis asi seal majas kunagi oli?
Edit: Järele mõeldes, selle okastraadiga sissepiiratud maja pimedatesse katakombidesse võib olla lukustatud su bioloogiline ema.
Edit2: Maareku sõnad kinnitavad mu teooriat Icemani ema kohta.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKeegi teab mis asi seal majas kunagi oli?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEi tea, see on saladus olnud sellest ajast saadik, kui 2001. aastal UFOd selle maja sinna Linnupasa galaktikast tõid. Keegi pole julgenud üle aia minna ja uurida selle ebamaise hoone päritolu taga tegelikult peitub. Ammugi siis teatakse mis maja sees oli.
Edit: Järele mõeldes, selle okastraadiga sissepiiratud maja pimedatesse katakombidesse võib olla lukustatud su bioloogiline ema.
Edit2: Maareku sõnad kinnitavad mu teooriat Icemani ema kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSee see Sillamäe suur mahajäetud hoone?
Ma olen kuulnud, et seal oli mingi plaan kunstteemante tegema hakata.
2005 aastal tehtud pilt allpool näitab, et sarnasusi ümberkaudsete hoonetega on, mistõttu osa kompleksist paistab olevat, aga ju siis Vähil selle äri enda kätte sebimisel niipalju enam vaja polnud.
Kellegi väitel seal kunagises kinnises linnas lisaks radioaktiivsetele ainetele tegeletud ka kunstteemantite tootmisega, aga krt seda teab, palju selles väites tõtt on. Vähemalt "Kombinaat nr. 7" ajaloo kohaselt paistis see hoone jätk uraanikaevandamisele olevat, aga see tehas valmis saada ei jõudnudki.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar