Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Teie "kiiksud"
Collapse
X
-
Ma ei ütleks, et see kiiks on, et sa igalt peolt alati üksi koju lähed.Algselt postitas hofnar Vaata postitustPohui kui purjus ma poleks, koju jõuan ikkagi alati.
Kommentaar
-
Venelane oled v ? Tundlik et venelane ja idiootne sõnapaar on kokku viidud ?Algselt postitas Jasper Vaata postitustma ei vaata 'Idiootseid videoid Venemaalt' teema videosid, sest mulle ei meeldi selle teema pealkiri.
Kommentaar
-
ei ole venelane, aga ei saa aru, miks idioodid peavad olema geograafiliselt määratletud.Algselt postitas Wingback Vaata postitustVenelane oled v ? Tundlik et venelane ja idiootne sõnapaar on kokku viidud ?
Kommentaar
-
proovisin, aga seal kohas, kus inimesi kividega surnuks loobiti, viskas üle.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPiiblit loed vä?
Kommentaar
-
Sest venelased on kollid, kes levitavad haigusi... ja noh, küllap on idioodid ka siis.Algselt postitas Jasper Vaata postitustei ole venelane, aga ei saa aru, miks idioodid peavad olema geograafiliselt määratletud.
Kommentaar
-
Teoorias viitab pealkiri ikka sellele, et videod/situatsioonid on idiootsed, aga jah, seda vist tõepoolest ainult teoorias. No ütleme nii, et nende kontsentratsioon on Venemaal lihtsalt vast suurim.Algselt postitas Jasper Vaata postitustei ole venelane, aga ei saa aru, miks idioodid peavad olema geograafiliselt määratletud.
Kommentaar
-
Kontsentratsioon rahvaarvus? Eestlastel pole siin nagu midagi teisi lahterdada ju.Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo ütleme nii, et nende kontsentratsioon on Venemaal lihtsalt vast suurim.
Kommentaar
-
Ei. Idiootsete videode kontsentratsioon üldisest videode arvust, mis Venemaal tehtud.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKontsentratsioon rahvaarvus? Eestlastel pole siin nagu midagi teisi lahterdada ju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar