Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Spordiviktoriin!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ei ole. naine polnd sportlane.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Madonna ja Rodman sootuks:S

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
        Milliste ketsidega võitis Carl Lewis oma viimased tipptiitlid? Firmanimi siis.
        1996. aastal hüppas mees minu vaatluse põhjal Nike`iga, aga ju on asjal ikka mingi konks küljes

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Milliste ketsidega võitis Carl Lewis oma viimased tipptiitlid? Firmanimi siis.

Viimane kandev küss.

Kommentaar

teinekord peab ikka viitsimist olema, et ära tõlkida . õige jah.

kas Karla tõesti mitte nikedega ei hüpanud Atlantas? biograafiast oleks nagu meelde jäänud veel fakt, et mingil ajal tal oli leping ühe firmaga ja staadionil kargas tihti ringi teise ketsidega, sest need olid mugavamad lihtsalt. kuna nii boss mees oli, siis keegi ei julgenud teha ka midagi.
            aga võib-olla mäletan valesti ka, ei saa välistada.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              1996. aastal hüppas mees minu silmade särgi Nike`iga
              Ah, rsk. ma mõtlesin 1988-1992 kui ta võistles Mizunoga. Eksitav küss, et lase käia

Kommentaar

Vincentile, et see oligi Mizuno nali, et olla olnud mugavam ja sest tuli ilgem tüli. mäletan ka seda biograafiast.

Kommentaar

Mul küsimust pole.

Kommentaar

Kes oli Cassius Clay, mis oli ta hilisem nimi?

Kommentaar

Lihtne küsimus.

Ühe Football Freestyle triki nimi lühend on PATW. Kes tegi selle triki esimesena ja mis on selle triki täielik nimi.

E: Jäin küsimuse esitamisega hiljaks aga võite ikka vastata.

Kommentaar

Ühel Kadriorus võistelnud ja Euroopa meistril ja tulevikulootusel kogu Euroopas läks 90-ndatel nii halvasti, et sai välguga pihta ja suri ära. Kurb lugu. Mis maalasega oli tegu? Nime on raske leida, aga kes selle leiab, saab pai.

Kommentaar

Tännu küsimuse vastus.

Muhammad Ali , poksija.

Kommentaar

Muhammad Ali - Poksija, Atlanta olümpiatule süütaja
                            Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                              Kes oli Cassius Clay, mis oli ta hilisem nimi?
                              Kuna ma hea inimene ja ei taha, et kõik Su küsimust ignoreerivad, siis ma proovin vastata:

Ta oli räme tugev vend ja harrastas poksi ning hiljem muutis oma nime Tännnnuks?
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
                                Muhamed Ali , poksija.
                                (Y)Õige...

Kommentaar

Working...
                                X