Kui keegi küsida ei taha, siis küsin ise. Korvpalliliiga NBA logol on kujutatud üht legendaarset mängijat. Kellega on tegemist?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiviktoriin!
Collapse
X
-
mis klubi fänn on Ozzy Osbourne?http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
-
Steve Harris (kui õige, on küsimuse esitamine vaba)Algselt postitas allarn Vaata postitustKüsiks siis teistpidi. Mis on kuulsa basskitarristi nimi, kes on West Ham Unitedi fänn?Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Bullseye. Küsiks siis ise veelAlgselt postitas Tundmatu Vaata postitustSteve Harris (kui õige, on küsimuse esitamine vaba)
Turniiri nimi, kus mängis Eesti koondis koos Brasiilia, Soome ja Taiga. Samuti sooviks teada, kellelt saadi sellel turniiril ainus võit?
Kommentaar
-
Kings Cup (või tournament) vist oli kuskil aasias (ilmselt Tais). Brasiiliat võideti, aga neil oli mingi noortekoondis vms.Algselt postitas allarn Vaata postitustBullseye. Küsiks siis ise veel
Turniiri nimi, kus mängis Eesti koondis koos Brasiilia, Soome ja Taiga. Samuti sooviks teada, kellelt saadi sellel turniiril ainus võit?
ma ei tea kas see õige vastus, aga panen siit ühe küsimuse veel teele: kui suur on Eesti koondise suurim kaotus läbi ajaloo (vv järgi siis), mis jäi seisuks ja kellelt see saadi ning mis aastal?
Kommentaar
-
2-10 vs Soome ja aasta 1922 (kui peaks tabama, siis ma annan taas teatepulga edasi)Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustKings Cup (või tournament) vist oli kuskil aasias (ilmselt Tais). Brasiiliat võideti, aga neil oli mingi noortekoondis vms.
ma ei tea kas see õige vastus, aga panen siit ühe küsimuse veel teele: kui suur on Eesti koondise suurim kaotus läbi ajaloo (vv järgi siis), mis jäi seisuks ja kellelt see saadi ning mis aastal?Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Tour de France hiljuti lõppes, seega väike küsimus sel teemal:
Tour de France`i ajaloo jooksul on eraldi ära märgitud ning märgistatud ka üldarvestuse viimast ratturit. Millega?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Nii ta oli.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustKings Cup (või tournament) vist oli kuskil aasias (ilmselt Tais). Brasiiliat võideti, aga neil oli mingi noortekoondis vms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar