Ma arvan, et 5000 kasutaks endale toredates kohtades alkohoolsete jookide ostmiseks. Endal ja teistel hea meel.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Kui mul oleks 5000 krooni

Collapse

X
- 

Vastan täiesti asalt. Kui keegi annaks mulle praegu niisama 5000 krooni, siis broneeriks selle juba ette Eesti koondise kaheks järjestikuseks välismänguks, mis niikuinii kunagi tuleb.
Olgu see siis ükskõik milline variant, kasvõi Horvaatia - Belgia, kuid sinna alla see raha läheks. Täpselt nii nagu kunagi läks veel suurem summa Andorra-Iirimaa sõidule. Ehk siis - selline reis tuleb igatahes ette võtta ning need 5000 kulutaksin selle peale.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
 - 

Täiesti nõus. Ja Boratile. tule ka Horvaatiasse, ehk leidub sulle mõni odav hoor.Orginally posted by Martin
Vastan täiesti asalt. Kui keegi annaks mulle praegu niisama 5000 krooni, siis broneeriks selle juba ette Eesti koondise kaheks järjestikuseks välismänguks, mis niikuinii kunagi tuleb.
Olgu see siis ükskõik milline variant, kasvõi Horvaatia - Belgia, kuid sinna alla see raha läheks. Täpselt nii nagu kunagi läks veel suurem summa Andorra-Iirimaa sõidule. Ehk siis - selline reis tuleb igatahes ette võtta ning need 5000 kulutaksin selle peale.Supplies!
Kommentaar
 - 

Oleks ma ka nii kõva mees kui sa!Orginally posted by borat
Jumala mõttetu teema, sest 5000 krooni eest ei saa siin maailmas mitte sittagi (peale odavate hoorade...)

\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar