Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Probleem garantiiga!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Probleem garantiiga!!!

Mul on selline probleem, et ma ostsin endale Total 90 jalgpalli saapad umbes pool aastat tagasi. mul ei ole alles ostutsekki aga mul on olemas see karp, mille sees ma need ostsin.Probleem järgmine, mul need jalanöud lagunesid väga kiiresti: Tald tuli küljest(peaaegu)ja mönelt poolt on veel puruks. Need maksid umbes 1300.- . Kas keegi oskaks öelda, kas neid vöetakse garantii alla? Ei tahaks neid veel minema ka visata ja pole nagu raha uusi ka osta ja ise neid parandada ka ei saa kuidagi. Pilt jalanõudest, mis mul on(mitte täpselt samasugused, aga peaaegu) on siin:
    http://lh4.ggpht.com/PhantomCLF/R_Ss...M/PDS002009798[5].jpg

AIDAKE PALUN!!!

ETTE TÄNADES, Spiderman1337.

ostutsekk, ehk kviitung tuleb alati säilitada.

Kommentaar

jah. Tsekk käib karbi sisse ja karp kapi otsa. Muidugi on variant, et sa leiad inimese, kes on umbes samal ajal samad jalatsid ostnud ja saad temalt tseki. Mitte et ma väga s,et see sul õnnestub

Kommentaar

Nojah siis ei tehta midad.

Kommentaar

Ega suurt midagi teha pole, kui ära visata - keegi millekski kohustatud pole, kuid igaks-juhuks võiks ostukohast üle küsida. Endal oli üks kord nii, et viisin kauba tagasi ning ilma tšekki küsimata anti vahetuskaup vastu, kuid kardetavasti eeldatavalt kvaliteetsete jalanõude puhul see nii lihtsalt ei käi (minu vahetatav kaup oli mingi odava otsa soojapuhur millele ei mina ega ka müüja pikka eluiga ei ennustanud).
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            jah. Tsekk käib karbi sisse ja karp kapi otsa. Muidugi on variant, et sa leiad inimese, kes on umbes samal ajal samad jalatsid ostnud ja saad temalt tseki. Mitte et ma väga s,et see sul õnnestub
            No kes siis karpe viitsib alles hoida, või kui, siis on kindlasti on nad mingil muul eesmärgil vajalikud. Iagl juhul seal tühjas karbis tšekki hoida on veidi halb. Vajalikud tšekid võiks lihtsalt kõik kokku kogutuna ühes kohas olla ja kui tšeki pealt välja ei loe millega tegu, võib sinna näiteks juurde kirjutada mille tšekk see on.
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Väljavõttel pole muidugi kirjas mis kaup on, kuid tasub kindlasti proovimist. Selgeks annab sel juhul kindlasti teha, et kaup on sealt poest ostetud, kuid nagu juba ütlesin - kohustus puudub ning mõned müüjad on väga varmad selle taha pugema.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

karp on mul alles ja mul oli ka tsekk seal sees, kui nüüd on see sealt kadunud ja ega ma ka ei tea vb keegi tühjendas seda. Aga jh ma pean müüja käest minema järgi küsima. Aga no need punnad pidid ikka väga praagid olema, mul söbral täpselt samasugused: samal ajal ostsime ka aga tema jalanöudel pole midagi viga. Need ikka peaksid sellised olema mis vastu peaksid, sest muidu vöiksin ju samahästi kalossidega ka mängida. Söbral ei ole ka ostutsekki alles, kahjuks.

Kommentaar

Mul need muidu Niked, ja ma usun ka et ega need nii suure koormuse all vastu ei pea, ma ikka mängin iga päev pm. Need on kindlasti möeldud neile kes tegelevad hobikorras jalkaga(nii umbes nädalas korra vms.) Aga jh tahaks juba uusi punnasid, praegu nende vanadega ikka on väga halb mängida.

Kommentaar

osta korralikud siis, mite mingid plastikust total 90 saastad. Kängurunahast ja lihtsa ehitusega.

Nikel on Tiempod

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                      osta korralikud siis, mite mingid plastikust total 90 saastad. Kängurunahast ja lihtsa ehitusega.

Nikel on Tiempod

Mmm...känguruliha on maitsev!!!
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                      X