ma koristasin kuuriboksi ja viskasin 5 suure prügikoti jagu kraami maja prügikonteinerisse.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustma koristasin kuuriboksi ja viskasin 5 suure prügikoti jagu kraami maja prügikonteinerisse.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustMitme varbaga sa oled?
Keegi omal suurpuhastust pole majas teinud ja aastatega kogunenud sodi ära visanud?Kui jah siis kas on tellitud konteiner (kust ja mis hinnaga) või ise transport tellitud ja siis jäätmekäitlusesse või prügilasse veetud (kuhu ja mis hind on)
Endal pole aega sukelduda interneti avarustesse,nii et abi oleks teretulnud.
See on kallis lõbu. Peast hinda ei oska kahjuks öelda.
Nagu näha, hindasid pole juures. Pead ise helistama ja uurima.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusty0.. aks keegi ei tea... kust tallinnast oleks võimali ksaada umbes sellist roosat räpinokatsit
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustLõin Mozilla lahti ja kõik bookmarkid olid lännu. Mismõttes?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Selline mure. kas kellegil pole järgmiseks nädalavahetuseks laenata mingit kaane või korgiga ca 40-50 liitrist anumat. hakkan kolima ja oleks vaja akvaariumi vett transportida.
ps!!!eston ära oma bensiinikanistrit paku.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusty0.. aks keegi ei tea... kust tallinnast oleks võimali ksaada umbes sellist roosat räpinokatsit
roosa, küljepeale viltuse nokaga ja hind oli 90 krooni
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustview>toolbars>bookmarks toolbar>linnuke?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar