Need on siis fotod pühapäevasest Esiliigamängust Orbiidi ja Levadia II vahel. Tark koer oleks palli ikka külaliste võrku võinud viia.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSee on ju Pohlaku vest enne töötlemist!kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKuidas nimetatakse neid pilte netis, kus on pilt keskel, taust must ja all valge tekst..Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKuidas nimetatakse neid pilte netis, kus on pilt keskel, taust must ja all valge tekst..
Kommentaar
-
Oskab keegi öelda, miks BS Playeri täisekraani esitluses on pilt kastina ainult keskel ja ümberringi on must. Ilmselt mingi seadistuse viga, aga vaatasin kõik üle ja miski ei aidanud.Inglisekeelne Wikipedia ja Eesti Vikipeedia
Kas Sina oled juba oma panuse Wikipediasse kui kultuuripärandisse andnud? Kui ei, siis miks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustMa ei tee praegust mingit nalja ja ei loodagi saada oodetud vastust, kuid kui suur on tõenäosus, et Tarmo Kink ei ole praegust boroga Inglismaal? Sest ma nägin täna Pärnus Maxima hüpermarketi ees täpselt TaKI nägu isendit
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSelline küss, et kuskohas saab Tallinnas osta puitbriketti? Ma ei mõtle seda "osta tonn ja saad teise odavamalt", vaid sellist mõne koti ostmist.b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSelline küss, et kuskohas saab Tallinnas osta puitbriketti? Ma ei mõtle seda "osta tonn ja saad teise odavamalt", vaid sellist mõne koti ostmist.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar